mayham85
Kayıtlı Üye
direksiyon tepkilerine katılamıyorum melihcim. leonun direksiyon tepkileri ve yol tutuşu için golf arasında hiç bir fark yoktur ama beğendiğini söylemişsin mesela. 🙂 hatta ayın yl tutuşu daha yüksek konforla sunabilmekte mühendislik başarısıdır.Orası öyle tabi ya Golf her aman daha konforlu ve ferah olmuştur Astra'ya göre. Astra G miz vardı bizim de, Golf4 de çok sürdüm, Golf5 zaten var. Arada bi Astra H'ye de biniyorum arakdaşlardan dolayı.
Konfor, rahatlık ve ferahlık biraz da fazladan sessizlik istiyosan Golf ama yol tutuş, spor sürüş hissi ve direksiyon tepkileri, dizayn istiyosan Astra.
Bu son dediğime Leon da uyuyo mesela o yuzden ben heralde ölene kadar 2. dediğim tarzda arabalar alıcam 🙂 Yemişim konforunu 😀
Faruk abi aynen katılıyorum sana bence de en güzel Astra resimde. Bir de önden çekilmiş resim vardı, onu da ekliyim.
---------- Post added at 16:37 ---------- Previous post was at 16:35 ----------
![]()
bu arada babamın bir sözü vardır. gösterişe önem verenler içlerindeki bir eksikliği gizlemeye çalışanlardır der. yani bazı alanlardaki zaaflarını bu araçlar güzel görünüş yaparak kapatıyor benim gözümde. yani kolaya kaçıyor.
bu yüzden yemişim tipini........