Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ben leonumu satacak olsam yine leon alırdım sanırım, almanların en kötü arabası opeldir ve eksper arkadaşım var şuan piyasa da parçası volswagenden bile pahalı diyor, ha eğer opelin içi sizi çezbetti ise(dış görünüşü tartışmam bile leon derim) ozaman bide yeni focusa binin ozamanda eminmki focus dersiniz çünkü focusta bir okadar iidir ki ekonomik olsun benzinli olmasın diyorsunuz, focustada 1.6 tdci 115 hp lik motor var ve en güncel 1.6 dizel motorlardan biridir, bu motoruyla sizi daha çok tatmin eder. yaani leondan vaz geçerseniz başka alternatiflerde var demek istiyorum. saygılar
leonumu sadece rocco almak için satarım.. leonun görüntüsü golf'e 5 basar.. ne golf nede astra için arabamı yemem..
şaka bir tarafa gerçekten bence bunu iyi düşün şuanda değil bundan öncede leon gördüğüm zaman heyecanlanırdım yanii a3 geçerdi kafamı çevirmezdim kimse yanlış anlamasın a3 olanlarda var ama benim kişisel ve sabit fikrim . Sen seatçısın dostum bence sana yakışan da bu bir arabadan ne istiyorsun görüntü performans bence bunların hepsi altındaki arabada var heyecan arama
seat ın daha ıyısı audı her ıkı aracı da surdum opel 1.4t 140 sport ve 1.4 tsı leon ben LEON u opel e degısmem adamlar arabaya cakmaklık koymamıs yaw.D var mı boyle bırsey