Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Buna katılamayacağım mehmet kardeşim, bilmem hiç kullandın mı ama daha önceden grande punto 1.3 multijet kullandım o nedenle böyle bir yorumda bulundum.. 1.3 multijetin performansı grande punto da tatminkar ancak astra da pek öyle değil, 1.4 tdi ibiza dan iyi değil kesinlikle.. Hacim farkı nedeniyle 1.4 tdi ibiza daha iyi..
Su an 1.3 90 hp multıjet kullanıyorum.1.4 tdı da kullandım.1.4 üç silindir ve traktör gibi çalışıyor.Multijet sızın motorlara göre bariz daha sessiz bir motordur.Artı olarak benim kullandıgımda sizden bir vites daha fazlam var.Yani araç 6 ileri vitestir.Fiatla beraber bu motoru ve şanzımanı opel corsa sport olarak görebilirsiniz.
madem performansdan vazgeçtin(1.3 astrada olmayacak),leondan memnunsan sat temiz 1.6sını al sıralı sistem ile devam et..biliyosun 1.6lara su da koysan gidecek bide yok puntoymuş yok 90lıkmış falan bence hikaye,seatın ölüsü fiatın dirisinden iyidir...