ismaiL
Kayıtlı Üye
Geçicen o işleri İsmail
Ayberk masal tadında yarınlar için söyledim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Geçicen o işleri İsmail
BMW, Honda'nın Avrupa şubesi İzinden gidiyolar Honda'nın. Gerek Vanos, gerekse atmosferik benzinli motorlarına dikkatli bakarsan. 2 tane Turbo benzinli motorları var bildiğim kadarıyla..Ben bunun ıcın dedım Audisi bmw sı turbo arabalar yaparken Hondayı mı kaıle aldılar kanka
İkiside aynı güçte olan Sedan Type-R ile Leon Cupra'yı deneyelim. İkiside 240hp. Leon Cupra 5 boydan aşşağı yemez..
EP3 Type-R'da egzoz filtre ile geçer..
---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
Daha ekleyim istersen. Senin Golf GTI ile EK9 Type-R'ı stock olarak deneyelim. 10 boya yakın yersin. Ya da EP3 Type-R ile, Leon Cupra R 1.8T'yi deneyelim.
Honda iyiki kötü bi araba çıkardı (FN2 Type-R). Bütün arabaları kötü mü sanıyosunuz siz
Diğer markaları geçmek için çaba sarfeden marka Honda değil. Honda ile yürüyebilen otomobiller yapmak için Turbo'ya başvuran markalar diğerleri.. Hani bi yarış vardır, önden tavşan koşar, arkadan köpekler yetişmeye çalışır. İşte oradaki tavşan Honda
BMW, Honda'nın Avrupa şubesi İzinden gidiyolar Honda'nın. Gerek Vanos, gerekse atmosferik benzinli motorlarına dikkatli bakarsan. 2 tane Turbo benzinli motorları var bildiğim kadarıyla..
Motor konusunda Honda bi dünya devi zaten Can bunu ben söylemiyorum
karacaoğlan derki ; alman mühendisliği japon ile yarışamaz gerek motorda gerek kasada...