Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

onno ustadan :)

Ben bunun ıcın dedım :) Audisi bmw sı turbo arabalar yaparken Hondayı mı kaıle aldılar kanka :)
BMW, Honda'nın Avrupa şubesi :D İzinden gidiyolar Honda'nın. Gerek Vanos, gerekse atmosferik benzinli motorlarına dikkatli bakarsan. 2 tane Turbo benzinli motorları var bildiğim kadarıyla..
Motor konusunda Honda bi dünya devi zaten Can bunu ben söylemiyorum :D

İkiside aynı güçte olan Sedan Type-R ile Leon Cupra'yı deneyelim. İkiside 240hp. Leon Cupra 5 boydan aşşağı yemez..
EP3 Type-R'da egzoz filtre ile geçer..

---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:42 ----------

Daha ekleyim istersen. Senin Golf GTI ile EK9 Type-R'ı stock olarak deneyelim. 10 boya yakın yersin. Ya da EP3 Type-R ile, Leon Cupra R 1.8T'yi deneyelim.
Honda iyiki kötü bi araba çıkardı (FN2 Type-R). Bütün arabaları kötü mü sanıyosunuz siz :)
Diğer markaları geçmek için çaba sarfeden marka Honda değil. Honda ile yürüyebilen otomobiller yapmak için Turbo'ya başvuran markalar diğerleri.. Hani bi yarış vardır, önden tavşan koşar, arkadan köpekler yetişmeye çalışır. İşte oradaki tavşan Honda :D

:S:S:S neymiş bu honda bole

bu arda bu onno ustayı kesıcem derken cıddıyım he:)

BMW'nun 3'den fazla benzinli turbolu motoru var..

BMW, Honda'nın Avrupa şubesi :D İzinden gidiyolar Honda'nın. Gerek Vanos, gerekse atmosferik benzinli motorlarına dikkatli bakarsan. 2 tane Turbo benzinli motorları var bildiğim kadarıyla..
Motor konusunda Honda bi dünya devi zaten Can bunu ben söylemiyorum :D

Ayberk benım yazdıgımla alakalı bsey soyle allah askına :) Bmw 2002 turboyu yaptıgında Hondayı mı kaile aldı :) Audi 2.2 Turbo Quattroyu yaptıgında Hondayı mı kaile aldıda sımdıde Hondaya rakıp olmak ıcın turbo koysun:)Ben zaten Bmw turbo motorlar uretıyo demedım ,1973 senesınde 2002 Turboyu yaptıgında hangı hondaya rakıp olsun dıye yaptı cok merak edıyorum :)Honda motor konusunda basarılıdır bunu ılk msjımdan ıtıbaren sonuna kadar soylerım ama bu dunyanın bır numaralı uretıcısı demek degıldır,Honda motor yapmanın yanında araba yapmayıda ogrenırse Audi,Bmw,Mercedes gıbı markalarla aynı kalıtede olabılır bır gun ;)

Karacaoğlan derki ; Alman Mühendisliği Japon ile yarışamaz gerek motorda gerek kasada...

Geri
Üst Alt