erkani
Forumdan Uzaklaştırıldı
bırak abi bu konuyu tartışacagım en son insansınhaklısın erkan 450 den aşşağı düşemiyoruz ve tsi her zaman sorunlu bir motor
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bırak abi bu konuyu tartışacagım en son insansınhaklısın erkan 450 den aşşağı düşemiyoruz ve tsi her zaman sorunlu bir motor
Abi soylemesi ayip benim araba da 18"jant var ve surus stilimden dolayi az yaktiramadigim halde son iki ay da hesapladim 40 kr yaktirmisim 1.4 tsi a..1.2 tsi icin zanetmiyorum 45 kr olsun ama ole degilse herkesi 1.6 ya cagiriyorumbence lpg taktır en mantıklısı bu.bende pazartesi randevu aldım taktırıcam yenı aracıma.tsi motorun az yaktıgını soyluyolar ben buna ınanmıyorum.kim ne derse desin depoyu fulleyip sonucunu kendim görmedıgım süreceki bunuda yaptım.1.2 tsi araç en az ama en az 450 kuruş yakıyor.bakın uzun yoldan bahsetmıyorum.şehir içi bu deger bu yuzden a.6 atmosferik motor en iyi saglam sorunsuz motordur.ve hala vag grubunda üretilmektedir (a3,golf.octaviya) turbo motor bana gore her zaman sorunlu motordur.
mehmetçim bana dogru gelyosun yoldasın beni üzme bende seni sabah üzerimAbi soylemesi ayip benim araba da 18"jant var ve surus stilimden dolayi az yaktiramadigim halde son iki ay da hesapladim 40 kr yaktirmisim 1.4 tsi a..1.2 tsi icin zanetmiyorum 45 kr olsun ama ole degilse herkesi 1.6 ya cagiriyorum
Abi bunlari sabah yuzyuze konusalim lutfenkey:yekta abi senin o genel ortalamayı nasıl yakaladıgınıda biliyoruz o kadar kasarsam ben de 1.6 yla 6.5 yaktırıyorum uzun yolda bende çeker koyarım
bu konuya bir göz atın
http://www.seatclubworld.com/leon-1p1-2009-makyajli-120/2011-leon-1-4-tsi-bir-depoyla-kac-km-13544/
1.2 TSI:
7,1 Şehir içi
4,9 Şehir dışı
5,7 Karma
1.6:
10,3 Şehir içi
5,9 Şehir dışı
7,5 Karma
Yanlış anlamayın, bunu polemik çıkarmak için veya söylediklerimi savunmak için vermedim. Bu konuda ciddiyim. Cidden aynı şeyler (aynı yüklenme, aynı ivmelenme, aynı yük, aynı yol vs) yapıldığında 1.2 TSI 1.6 kadar çok yakıyor ise o zaman Seat bize yalan söylüyor kataloğunda.