Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Seat Oto Koltuk Kılıfı - Oto Kılıf & Modelleri - n11.com - 3/3Oncelikle 5 numara lazım 6 numarada olsa iyi olur
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
servislerin kullandığı program 13 gb buyukluğu var kurması zor kullanması bi şekil daha zor bu konuda üzgünümBu parçalara bakmak için program mi var? İsmini alabilir miyim rica etsem
polen filtresini değiştirin carbon filtre tavsiye ederim...onu da servisten isteyebilirsiniz... klima hortumları havalandırma kanalları zamanla toz toprak bakteri pislikler birikir kurur...dezenfekte etmezsiniz her havalandırmayı çalıştırdığınızda pislikler mutlaka gelecektir.bi oto klimacısına gidip siirtte ya da air fresh denilen bakteri kanal temizleme spreyleri var...sistemi temizlemezsiniz klimadan da verim alamazsınız...Aklıma gelmişken havalandırmayı calistirdigimda ufalanmış sünger gibi bişeyler geliyor. Bunun nedeni ne olabilir sizce
@kirlisakal abi yaa sana servis açalım maşallahın var elinden hiçbirsey kurtulmuyor valla gece gece hayran bıraktın kendıne gene bnı
Kalorifer düzgün çalışıyor mu diye kontrol ettiniz mi?Aynı sorunla uğraşıyorum
Muşuru değiştirdim olmadı sordum ustaya bi muşur daha varmış sanırım değişecek ama dediğim gibi varmış ustanın dediği o
Bakacam değişecem bilgi veririm
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi