Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bence boyattırmayın, zaten çok büyük bi ton farkı göremedim, hem aynı tonuda tutturamazlar, benim aero tamponlardada az bi ton farkı var. Boyası Erya'da yapılmıstı tamponların
abi hüseyin ustalar mı yaptı şuan kini ?
pasta cila gibi işlemler kurtarıyosa dene derim..ama her baktığında gözün oraya takılıyosa boyat gitsin.. inş. yeni boya da ton farkı yapmaz plastik farkı olursa gözün iyice takılır..
benim body kıt kartal doğuştakılmış onlarda aracın orjinal rengini tutturamamışlar çok fazla rahatsız etmiyorsa boyatmaya değmez bence
Gene aynı yer boyayacaksa, aynı boya koduyla boyanacaksa boyatmanın hiçbir anlamı yok bence. Aynı şey olur.
Yok Ayberkçim arka tamponu boyayan servisteki usta mesela hiç renk farkı yapmadı çünkü boyada çalışma yaptı..yine ona götürücem de işte vakit yok..vakit bende o kadar az ki..
Başka boya katıp tonu tutturmuştur muhtemelen.Boyada ne gibi çalışma yaptı abi..?
Boyada ne gibi çalışma yaptı abi..?
değişiklik olsun komple arabanın rengini değiştir Kaan abi..