Koridorosman
Kayıtlı Üye
120-130 arası dediSen alsan taktırmasan kaç para ? Onlar taksa kaç para ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
120-130 arası dediSen alsan taktırmasan kaç para ? Onlar taksa kaç para ?
120-130 arası dedi
Hocam bn bu lipi takan biri gördüm belli bi xaman sonra esniyoBu ilandan almadım ama ben bu lipten aldım. Yumuşak tornavida ile deliniyor. Tamponda deliniyor. Dedim ya biraz kısa bir tornovida ile kanala bile gerek kalmadan takılabilecek gibi...
CUPRA LİP 3 PARÇA HER ARACA UYUMLU KUPRA LİP ABS GARAJ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 230602099
Hocam bn bu lipi takan biri gördüm belli bi xaman sonra esniyo
Aynen kardo bizde öle düşünüyorız yarın alcam takarım bizim dükkanda ya
Bn lipte orjinalden yanayım herkesin zevki başka tamam bunlarda güzel ama ufak dokunmaya çatlıyo arabada yay olacak bide o zaman daha fenaBeyler lipi ben kendim montajını yaptım hafif eğimli bir yer bulun resimdeki gibi cekin araci matkapla bem vidaladim burda resimde gözüküyor 70 liraya aldım, tuningciden pianoblack benim hoşuma gitti düşünürseniz telefonunu veririm arkadasin.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün altını baya dik bir yokuştan inerken baya sürttüm indim baktım hiç bisey olmamış allaha şükür catlak filan yok gerçi catlasa bile 70 lira gider bi tane daha alir takarimBn lipte orjinalden yanayım herkesin zevki başka tamam bunlarda güzel ama ufak dokunmaya çatlıyo arabada yay olacak bide o zaman daha fena
)) bnde mk2 de vardı yık bölücü dubadan yavaş geçtim o esnek olanlardan direk kırıldıBugün altını baya dik bir yokuştan inerken baya sürttüm indim baktım hiç bisey olmamış allaha şükür catlak filan yok gerçi catlasa bile 70 lira gider bi tane daha alir takarim
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi