tugra kazım
Kayıtlı Üye
rampayı görelim atlaması kolayy:şoförkardeş sen buraya gel ben elmadagın da sana rampa yaparım bi atlada güleyim sana yav puhahapuhahapuhahapuhaha
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
rampayı görelim atlaması kolayy:şoförkardeş sen buraya gel ben elmadagın da sana rampa yaparım bi atlada güleyim sana yav puhahapuhahapuhahapuhaha
hehee işin rast gelsin yaparım cnm ne var bunda yeterki imkan ve pist olsun banaKazim abi sen daha iyisini yaparsin
Hahahahapuhahakardeş sen buraya gel ben elmadagın da sana rampa yaparım bi atlada güleyim sana yav puhahapuhahapuhahapuhaha
gör bunları kaaannımmm ula kayarken beni cekecek birini bulsamda yayınlasamm benii siyah naylonla kayıyor zannediyor heral bazıları gibii puhahaHahahahapuhaha
migros poşeti en iyisipuhahagör bunları kaaannımmm ula kayarken beni cekecek birini bulsamda yayınlasamm benii siyah naylonla kayıyor zannediyor heral bazıları gibii puhaha
vala hafta sonları tanısıyoruz adamlarla te ist dan buraya kaymaya geliyor 2 günlük bizde bi yere cıkamıyoz nası bi işşmigros poşeti en iyisipuhaha
İnşallah oda olur kazımım Bulmak lazım sana bulmakvala hafta sonları tanısıyoruz adamlarla te ist dan buraya kaymaya geliyor 2 günlük bizde bi yere cıkamıyoz nası bi işş
gör bunları kaaannımmm ula kayarken beni cekecek birini bulsamda yayınlasamm benii siyah naylonla kayıyor zannediyor heral bazıları gibii puhaha
hehee akıllısı buluyomuki benii gecen tanıştık 2 . gün beni iste dedii dedim du bismillahh 3 gün küstü sadece cagrı atıyor gece bende aramıyom hiç bılaşmamak lazımmİnşallah oda olur kazımım Bulmak lazım sana bulmak
aman bide senii hastanede ziyaret etmiyekkgamaramanın oluyum çekiyim seni abi