Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

OKULUMUZ İçin ÖNERİ...

Şu Anda Ali Abiden

4 Adet Monitör 2si LCD 2si Tüplü

6 Adet Klavye...

Ali Abiye Teşekkür ediyoruz...

Haftasonu Demirhanla Buluşabilirsem.. Ondan Alacagım Parçalar Var..

Elinde Atıl olarak Bulunanlardan Bekliyorum..

Ayrıca Konu Güncelii..
bir philips lcd monitör daha ekle çöllüm

Şöyle de Bir Önerim Var...

200 TL ye Spot Bilgisayar Toplayan Yerler var: İçinde 1 Gb RAM, 2 GHz İşlemisi, 320 GB Harddisk, LCD Monitör, Mause+ Klavye Ama bu Fiyat Toptan Alımlar için Geçerli En az 15-20 Bilgisayar Olması Lazım..

Acaba Bi Liste Yapsak Ben Buna Katılırım Diyen Kaç Kişi Olur Aramızdan..

Başlangıç Olarak Eşimle Ben Bir Tanesine Adımızı Yazmayı düşündük Eger 15 rakamına ulaşırsak çok büyük bişey başarmış olucaz..

Bi Liste Yapalım Belki Aramızdan Adını Yazdırmak İsteyen Olabilir..

1. Çöllü+ ESra: 1 Bilgisayar..
2.

1. Çöllü+ ESra: 1 Bilgisayar..
2.Filiz Cezmi:1 Bilgisayar

1- Çöllü + Esra 1 Bilgisayar
2- Filiz Cezmi: 1 bilgisayar
3- Barış Selda: 1 bilgisayar:eek:key:

Ayın 15 inin gelmesiyle nakit yardım yapacağım Selçuk hocam, yetişecek yeni nesile bir katkımız bulunur hayırlısıyla ;) Allah senden aracı olduğun için bin kere razı olsun...

Ankara,
Kayseri,
İzmit,
Bolu,

Nerdesiniz

Yekta Abiye Katılıyorum Günceli..:eek:key:
Arkadaşlar size bir abi olarak bir tavsiyem var 200tl çoğunuza ağır gelebilir İki kişi üç kişi yada bütçenize göre birleşip bir bilgisayar oluşturabilir il sorumluları organize ederse hem toplanan para bölünmez mesela ankaradan 4. Kayseriden 2 bilgisayar (rakamların gerçekle ilgisi yoktur tamamen hayal ürünüdür)gibi tabiiki arkadaslar samimiyetinize binaen bu fikrimi paylasıyorum sürç-i lisan ettiysem affola

Bilgisayar alınması için babamla konuşup geri döneceğim. Belki Tüpraş'ın bu şekilde bir fonu da olabilir. Ellerinde kullanmadıkları bilgisayarlar da olabilir. Koç Sistem'den falan da öğrenebilirler. Kurumsaldan bunları çıkartmak biraz daha zor ama araştırmakta fayda var.

Bu Gün Sabah Bana Sorsanız Eminönü-Sirkeci-Tahtakale-Kapalıçarşı Diyebilecegim ve hepsinin göbeginde olan ALİ Abinin(CUPRALİ) Dükkanındaydık Saat 8:30-09:00 Gibi Sagolsun beni Öyle yerlerden Geçirdiki arabayla yaya olsam geçemezdim odarlıkta sokaklardan (Malum Koşu Sebebiyle Kapalıydı Heryer)

Ne içinmi "OKULUMUZ İÇİN"..

Tam 6 Adet Monitör ve 6-8 muhtelif bilgisayar parçalarını hibe etmek için..

Burdan Herkesin Huzurunda Teşşekkür ediyorum Kendisine Sagol Varol Abi Eksik Olma Allah Hayrını Kabul Etsin...

Ekli dosyalar

• DSC05941.jpg
    DSC05941.jpg
    82.4 KB · Görüntüleme: 10
  • DSC05942.jpg
    DSC05942.jpg
    80.5 KB · Görüntüleme: 10
  • DSC05937.jpg
    DSC05937.jpg
    92.6 KB · Görüntüleme: 14
  • DSC05938.jpg
    DSC05938.jpg