Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
emeğine sağlık çağrı.çok güzel olmuş.benimde uzun zamandır aklımdan geçen bir uygulama.cesaret edipte ele alamıyorum.yurt dışından mı getirttin topuzu.? sadece deri kılıfını takabiliyorsun değilmi? keşke montaj sırasında da bikaç foto çekseydin.güzel olmuş.güle güle kullan kardeşim.Bugün VW GTI DSG kırmızı dikişli vites topuzum geldi ve montajı yapıldı. Kolay zannediyordum ama baya sıkıntılıymış. Arabanın içerisinde bir sürü kırmızı detay olunca çok da yakıştı.
Ekli dosyayı görüntüle 11059
Çok şık olmuş kardeşim... güle güle kullan...
Lan cagri helal olsun guzel olmusda senin bu yaptiklarindan sonra baslik alakasiz kaldi) guzel gunlerde kullan
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
emeğine sağlık çağrı.çok güzel olmuş.benimde uzun zamandır aklımdan geçen bir uygulama.cesaret edipte ele alamıyorum.yurt dışından mı getirttin topuzu.? sadece deri kılıfını takabiliyorsun değilmi? keşke montaj sırasında da bikaç foto çekseydin.güzel olmuş.güle güle kullan kardeşim.
süper kazasız belasız en baştan okudum