patrıot
Kayıtlı Üye
Peki ambians ışıkları sorunsuz çalışacak mı?
submarin ışıkları için yanında 9 euroluk soket ve elektrik kablosu çekilmesi gerekiyor.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Peki ambians ışıkları sorunsuz çalışacak mı?
hepsi açılmıyor tntde arkadaşım çalışıyor o söyledi. sadece şans meselesi biraz, + olarak elektronik ve elektronik aksamlı ürünler isterse sınırın altında olsun fatura tutarı gümrük memuru isterse bırakıyor, sakıncalı görürse trde fiyatı yüksekse.
Oemvag nedir ? Ne işe yarar ? Araştırdım ama elle tutulur bir bilgi edinemedim ? bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz ?
aslında o tuş bunlar için gözükmüyo sistemde yani servisin demesi öyleBurdan bizim aracların Trip tuslı silicek kollarından bulabilirmiyiz ?
bu anbians ışıkları cok guzel oluyor bunu baska sekılde yapma sansımız yok mu dursun usta yapamamız mı dıkız aynanın altından opellerdekı gıbı yaparsa delı olur
Vazgeçtin galiba satmaktan ..Burdan bizim aracların Trip tuslı silicek kollarından bulabilirmiyiz ?
Vazgeçtin galiba satmaktan ..
Onu direk çıkmacıdan buluruz aslında, Oto 2000 Ümraniye'ye gidersek tüm VW grubu araçlarda aynı o kol Transporter Polo... en temizi o olur.