CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
bu cumartesi deniycem bende bide ultimate quick detailer var onu nasıl kullancam acaba 🙂
bu cumartesi deniycem bende bide ultimate quick detailer var onu nasıl kullancam acaba 🙂
Emre şu Mikrofiber yıkama eldiveni nekadar? Bide bana NXT 2.0 wax ayır
treni kaçırmışız desene 😀 ayberk uygulanma şeklinin videosunu koymuş zaten yıkama eldiveninide istiyosan sana pm atıyorum fiyatını eğer istersen kargolayimya kardeşim yenimi yazıosun sen bunu ya nerdesinn geçenlerde hepsiburada.com dan baya bi sipariş verdim artık bittigi zaman siparişlerim sana bana yıkama eldiveni ayarlarmısın o ürünüm daha gelmedi 3 haftadır bekliom..
bide bi soruum daha olucak bu generatin next wax 2.0 araç üzerinde nasıl uyguluycaz
tamam abi sen direk ppt bide bana adresi tekrar yollarsan bende hemen yolliyim sana ürünüemre sari sampuandan istiyorum 🙂 yine bankayi sokmadan araya ptt den cekiorum parayi sana cepten ararim seni yine ben 🙂
nxt çok iyi olur bencede 😀😀bakalm 10 gün sonra komple bi boya korumadan geçicek ondan sonraki tüm yıkamalarda nxt yapayım diye düşünüyorum kısmetse. ayberk ve ömer teşekkürler ikinizede
abi özelden attım sana fiyatları hangi ürünü istersen artık 🙂fiyatlarını banada pm atarmısın birde pasta cila için kaç çeşit cila lazım sırası ile onlarında fiyatını pm atarsan sevinirim
hayırlı satışlar
pm attım uygun olduğun her an verebilirimiyi akşamlar bana da bıtane cıladan ayırırmısın ve adresi özelden atarsan arkadas ankarada ona aldırırım kardeşim şimdiden tesekkurler🙂
canım şekerim senin malzemeleride ayırdım istediğin zaman gelip alabilirsin hatta ben bile getirebilirim evine 😀😀1 nxt
1 sampoo
1ped
1 yıkama eldıvenı
1 kurulama fıber bez