Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Niyeti bozduk...

görkem en ufak bir hata bütün hevesini alt üst edecektir. bence hiç bulaşma kardeşim. türkiyede insanlarımızı bunu anlatmak inanılmayacak derecede zor yazık etme arabana. boşver. zamanla su almaya başlıyacak takır tukur sesler çıkarmaya başlayacak gel vaz geç bu hevesten

iyi bir sün...pardon tavancıya kestirmek lazım ..öyle tepesinden azıcık

:) ya zaten bu işi başımıza açan senin araban varol abi:)

en mantıklısı satıp orjinalinde olan bi araba almak kan yenileyin değişiklik iyidir :)

güvenlik surunu olduğunu duydum..
illada olsun istiyorsan vereyim sana benim corsayı görkem.. :D

maslakta sanroof center vardı orası cok ıyı dıyorlardı bı ıncele derım..

Merhaba, fikrinizi okuyunca aklıma çocukluk hayalim sayılabilecek düşüncem geldi.
78-80 model civarı bir Mercedes alıp üstünü tamamen kestirmek istemişimdir.
Geçen sene çok heveslenip, araç araştırdım. Ancak Denizli de sorunsuz kesme işlemi yapabilecek birilerini bulamadım. Kesme işlemi halletsem bile yağmurda falan üstünü örtecek kadar üstünü kapatacak bir sistem yaptırmasıda çok sorun olacaktı.
Hevesim kaçtı birden. Ama arada hâlâ aklıma geliyor. Birgün öyle bir aracım olacak. :cool:

tamam akın abi gelip alırım ben son zahmet etme buraya kadar:)

önceden defalarca konuşuldu araç bünyesine zararları sonradan yapılan sunroof'ların.. :)

Geri
Üst Alt