Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ulvicim [MENTION=23987]Duvi[/MENTION] allah sağlık ve mutluluk versin yeni yaşında...
Doğum günün kutlu olsun iyiki varsın kardeşim...@Duvi
Vayyy 1 yıl daha mı geçti beee, nice yaşlara tüm sevdiklerinle kardeşim...
nice sağlıklı yıllara.
Çok sağol burakcımHuzurlu saglikli nice mutlu yillara ulvi abim
Eyvallah serbayım..Mutlu yıllar dilerim ulvi
ulvicim yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun sevdiklerinle beraber nice sağlıklı huzurlu ve mutlu yıllar geçirmeni dilerim iyiki böyle bir forumdayım ve iyiki seni tanımışım kardeşim
Çok sağol sezgin...Nice senelere...
çok sağol gardaş..nice mutlu yıllara..
Çok sağol çağrıcım..Doğum günün kutlu olsun abi. Sevdiklerinle beraber nice mutlu yaşlara
Eyvallah ismailim...Allah sana ve sevdiklerine uzun ve sağlıklı ömürler versin abim
çok sağol Yekta abi...mutlu yıllar sevdiklerinle birlikte ulvi can
Eyvallah ziya gardaş..Pasta harika yemiş kadar oldum...
sağolasın korhanım...Nice mutlu yillarin olsun abi
Huzurlu mutlu sağlıklı senelerin olsun kardeşim
Eyvallah kardeşim..Sizlerde iyiki varsınız..İyiki hayatımdasınız...Anam Benim Kardeşim Bugunmü Doğdu Nice Yaşlarını Tüm Sevdiklerinle Geçirmeni Dilerim Kardeşim İyki Doğdun İyki Varsın ve İyki Bizimlesin :drink::cake::birthday:
Çok sağol özkan abimutlu yıllar ulvi ailen ve sevdiklerinle
Eyvallah kaanım bende iyiki sizleri tanıdım...:birthday::birthday::birthday:
Vayyy abim dogum günün kutlu mutlu olsun nice mutlu senelere iyiki varsın iyiki tanımışız seni
Eyvallah Alicim...Ulvi'ciğim doğum günün utlu olsun nice mutlu senelere
Eyvallah onurum..Teşekkürler güzel dileklerin için...Ulvi abicim doğum gününü kutluyorum, Ailen ile birlikte nice sağlikli mutlu huzurlu yillar diliyorum sana
Eyvallah paşam...Çok sağol..ulvi kardeşim dogum günün kutlu olsun,nice senelere sağlık ve mutluluk la
nice saglikli mutlu yillara kardesim hayirli uzun omurler sevdiklerinle
:birthday::birthday:doğum günün kutlu olsun abicim nice mutlu yıllara :birthday::birthday:
Çok sağol onurum....Doğum günün kutlu olsun , nice mutlu yıllara
Eyvallah resul gardaşım..ulvi kardeşim yeni yaşın hayırlı olsun iyi, güzel ve sağlıklı günlerde kullan
Çok sağol feridun kardeş...nice mutlu yıllara...
Gardaşım, Mirim, Gönül Dostum...
Yeni Yaşında daha az yorulup daha çok iş halletmeni ve Prensesinle birlikte daha çok vakit geçirmeni temenni ederim
Umarım Ailecek Huzurlu mutlu ve sağlıklı uzun yaşların Olur Hayırlı Ömürler gardaşım.. key:
çok sağol gardaş...:birthday:Sevdiklerinle nice mutlu senelere...:cake:
Çok sağol Erdinç kardeşimSevdiklerinle beraber Nice Senelere Ulvi Abi.
Allah uzun ömürler versin
Eyvallah EMRAH..Çok sağol...Eşin ve kizinla nice mutlu yıllar dilerim..
Çok sağol İsmail abiMutlu yıllar...
Çok sağol üstadım..Nice senelere.......????
Çok sağol Gökhan Abicim..Nice mutlu yaşlara kardeşim..
nice yaşlara ulvi abi [MENTION=23987]Duvi[/MENTION]
Ulvi cim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara