37fbli
Kayıtlı Üye
kardesım hemde cok oldunuz tekrar cok tesekkur ederım
bişi değil herzaman
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kardesım hemde cok oldunuz tekrar cok tesekkur ederım
peki bu dedeğin şeyler yapılınca fiyat 5000 nin ustune cıkıcak mı yoksa hepsı ıcınde 5000 mi olucak?
tahmini rakamlar 5K civarı oluyo doğru ama ben şu zamana kadar böyle bi işlemi yapan bi servis duymadım ya da yaptıran..
daha üstü de olabilir daha altı da..ya da yapılırken enteresan engeller çıkabilir..zaten dediğim gibi gerek yok..
Ege sizin aileye evlatlik gelebilir miyim
Bu arada amcayi yakalamisken devam ...body kiti de aradan cikar..
tahmini rakamlar 5K civarı oluyo doğru ama ben şu zamana kadar böyle bi işlemi yapan bi servis duymadım ya da yaptıran..
daha üstü de olabilir daha altı da..ya da yapılırken enteresan engeller çıkabilir..zaten dediğim gibi gerek yok..
bende katılıyorum YCO ya
Servislerin çogu yanaşmıyor,yanaşsalarda uçuk rakamlar veriyorlar orjinali için.engellerden birini söyleyebilirim dönüşe duyarlılık direksiyon açısına veya alçalma-yükselme montajını yapamazlar (ön ve arka aks üzerinde agırlık sensörleri var mercekler buna göre yüksekligine ayarlıyor).
orjinalde taksan sabit durucak mercekler o yüzden fiyat olarak çok fark var,customla aynı işlevi görecek.