kaanoksuz
Kayıtlı Üye
şimdiki aklım olsa kuaför olurmuşum hiç yoktan saçım yerinde kalırdı ohh stres yok relax relaxx yaşamm
puhaha Taktın şu saça hee böylede iyi resimlerde key:
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
şimdiki aklım olsa kuaför olurmuşum hiç yoktan saçım yerinde kalırdı ohh stres yok relax relaxx yaşamm
kerdeş biz ne yaparsak fark oluraman ugraşta ayy paşacım bu ay sarıyamı boyatsam yoksa gölgemi yaptırsamm off gene benimki farketmedi saçımıı puhaha
puhahapuhahasana göre hava hoşş fırca gibi masallahh ama paşanın resmide görseydik bide alnı geniş cıkıyomuş ben gibiipuhahapuhahapuhaha Taktın şu saça hee böylede iyi resimlerde key:
puhahapuhahasana göre hava hoşş fırca gibi masallahh ama paşanın resmide görseydik bide alnı geniş cıkıyomuş ben gibiipuhahapuhaha
aman ugraşta ayy paşacım bu ay sarıyamı boyatsam yoksa gölgemi yaptırsamm off gene benimki farketmedi saçımıı puhaha
boşuna dökmedik bu saçlarııabi yine yorumlarına can katmışın doğruya doğruu puhaha
boşuna dökmedik bu saçlarıı
kazım benim profillere gir resimler orda bak alın sonda istersen başka resim de yüklerizpuhahapuhahasana göre hava hoşş fırca gibi masallahh ama paşanın resmide görseydik bide alnı geniş cıkıyomuş ben gibiipuhahapuhaha
şapkalı görünce umutlanmıştım ama masadaki toplu reis le yıkıldımmpuhahapuhaha carismatikk ben kadar olmasadakazım benim profillere gir resimler orda bak alın sonda istersen başka resim de yükleriz