Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
cordobalar satılıp leon almış herkes
ortaya getirip kitle aç kumanda dan büyük ihtimal düzelir
Aslında cordobacı leoncu olarak ayırmayı doğru bulmuyorum ben farklı marka model kullanan sevdiğimiz arkadaşlarımızda var aramızda elimizden geldiğince birbirimizin sorunlarını yanıtlayıp yardımcı olmaya çözüm üretmeye çalışıyoruz eminim diğer arkadaşlarımda benim gibi düşünüyordur bu forumda elinden geldiğince bütün arkadaşlarım sana yardımcı olacaktır o konuda cordobacı aramana gerek yok hepmiz burdayız kardeşim rahat ol
söylediğim şeylerden bizbize yeteriz değil biz herkese yeteriz'e olayı nasıl getirdin anlamadım benim söylemek istediğim şey kısacası cordobacı aramana gerek yok aramızda bizde sana yardımcı oluruzdu
Ya arkadaşın dediği gibi bagaj kapağını altındaki kilit yerinden anahtarla konumu dik konuma getirip öyle dene eğer hala merkezi kilitle açılmıyorsa kablosu kopmuştur büyük ihtimalle. Çünkü yazın bizim başımıza da geldi. Arka tarafa giden kablolar bagajın sol tarafından geçmekte, bagaj sürekli açılıp kapandığından kablolar aşınıp kopma yapabiliyor. Orayı açıp arızalı kabloyu bulup ek yapınca düzelir Ya da sağlam bi elektrikçiye göster derim.