kurtbil
Kayıtlı Üye
Bu sorunun cevabı çok zor değil.Bizim ülkemizde vergi sistemi sıfır araba kullanıcısını desteklemeyen bir sistem."Bunun parası var, ne koparırsak kardır sistemi" olduğu için 1.8 getirip bekletmeleri satıcı için başlı başına zarar.1.4,1.2 bunlar zaten peynir ekmek gibi gitti.Kaldıki şekli daha çok seven bir millet olduğumuzdan 1.4 Fr denilen ruhunu kaybetmiş model bile şuan gayet satılıyor alıcısı var.Bunu doğuştan falan bilgi alıp da söylemiyorum tamamen gözlem.Yolda çok fazla arkasında Fr yazan tsi görüyorum.2.0 tsi zaten Fr ve cupra oluyor bundan sonrasında.Tfsi ısmını tsi olarak kısalttılar.Cupra getırmemelerı tamamen dogusun satıs polıtıkası.Cok satılıp dıger markaların 2.0 tfsi kategorısındekı modellerını golgeledıgı ıcın artık getırmemeye basladılar.1.8 hala audide satılan bır motor secenegı ama leon ıcın acıkcası cok ara dere oluyor.1.4 ve 2.0 arasında acıkcası bır ara motor daha olması cok da cezbedıcı gelmıyor bana.Zaten dogus aman elımde patlamasın mantıgı ıle ancak sıparıs gecıldıgı zaman araba getırıyor artık,tutup da 1.8 lerı getırıp satmaya calısması kendı zararına olacaktır.