Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ne dersiniz ?

Yok gibi, tabi soru işaretleri var kafamda :) borcu bitene kadar hevesimi alıp, bir üst sınıfa gecerim dıyorum kendimce

Teşekkürler

hocam araç donanımı doğru fakat şahsi fikrim hem siyah,hem tel kapı ve benzinli bir araç için bu fiyat çok,demedi deme

araca bakarken 21.500 e bırakacak gibi satan arkadaş. Çok zor ama belki 21.000 e de bırakabilir. Sence bu fiyat uygun mudur ?

Birde aracı hafta sonları kullanacağım. O yüzden yakıt sorun olmayacak. İlk başta Tdi bakıyordum. Fakat 3 silindirli olmasından dolayı vazgeçtim. Ne kadar mantıklı bilmiyorum bu 3 silindir olayı...

sadece hafta sonu kullanacaksan Tdi çok saçma. Tek kapı araç zevk meselesi,araç güzel duruyor boya kaza yok yazmış, alırken 1 parçada boya çıksa fiyat kırarsın zaten:) 21' den de biraz daha düşür,250 bile kırsa kar kardır...

Diğer forumlarda 2004 TDI var ilk sahibinden sunrooflu. Az buçuk masrafı var ama aylar önceki rakamdan daha makul bir rakama verecek 21'den de bayağı aşağı tavsiye ederim.

Tek kapı 2006'nın 22500 etmesi çok zor. Ha 21 edebilir temiz ise.

Lakin cupradaki donanımları yazmış arkadaş. Hiç 1.4 sport'a binmedim ama ESP olmadığını düşünüyorum... Bir de o 8 airbag'in yerini bize bi saysın zahmet olmazsa :D

Çoğu araç satıcısı (özellikle B sınıfı) EPS'yi ESP olarak yazıyor. Dünya kadar fark var aralarında... İsofix desen yazmaya bile gerek olmayan bir özellik bence. Toros'ta, şahin'de yok bildiğim kadarıyla. Onun dışında olmayan araçlar sayılıdır.

ABS vardır muhakkak, TCS olması da muhtemel ama ESP cidden varsa kaçırmayın :)

1.4 stellada otomatik klima ve hız sabitleyicisi gördükten sonra adam ne yazsa ok. gidilir bakılır sıkıntı varsa alınmaz zaten.zaten bence bu arabaya 18den fazlada verilmez??şahsi fikrim

eser, keşke 18.000 e verse hiç düşünmeden alırım :) . ankara var bitene 18.500 e veriyor. ama araç 154 binde ve tek parça boyalı. ben 21.000 e verse çok iyi alırım diyordum.

evet emre bunu söylediğin iyi oldu. EPS'yi ESP tam olarak satan arkadaşa sorayım. 8 airbag gerçekten şaşırtıcı. Allah korusun insan airbag den ölür :) ilanda işaretlemiş nerde airbag olduğunu. Ben koltuların yanında gördüm ön tarafdakileri gördüm. ama tavana bakmak aklıma gelmedi

Geri
Üst Alt