Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
benim next heryönüyle süper velakin şarj konusunda biraz sıkıntılıyım bayramda kütahyadan bileciğe giderken şarjı fullemiştim bileciğe azbişi kala bitti sanırım ilk şarjı doğru yapamadım ki 1.5 saatte bitti..sonrasında sürekli çakmak girişinde takılı olarak geri döndüm. alette ev şarj cihazı var arasıra pc ye bağlayıp film,müzik atıyorum pcdende şarj ediyor 220 adaptördende yapıyorum anlıyacağın aleti evde canın sıkıldığı zaman film,müzik ve güncelleme yapmak için 220 ac çok önem arz ediyor.. şarj süresi cihaza göre değişir mesela benimki 1saat doluyorhımm anladım abi, o çok sorun değil, evemi çıkarcaz bide şarj etmek için sürekli.. kapalı iken şarj eder dolunca çıkarırız, ne kadar sürede şarj olur, yani kablo sürekli orda dursun istemiyorum, ortalıkta kablo olmasın istiyorum
319 TL. Bunun içinde aparatıda gelir dmi?
benim next heryönüyle süper velakin şarj konusunda biraz sıkıntılıyım bayramda kütahyadan bileciğe giderken şarjı fullemiştim bileciğe azbişi kala bitti sanırım ilk şarjı doğru yapamadım ki 1.5 saatte bitti..sonrasında sürekli çakmak girişinde takılı olarak geri döndüm. alette ev şarj cihazı var arasıra pc ye bağlayıp film,müzik atıyorum pcdende şarj ediyor 220 adaptördende yapıyorum anlıyacağın aleti evde canın sıkıldığı zaman film,müzik ve güncelleme yapmak için 220 ac çok önem arz ediyor.. şarj süresi cihaza göre değişir mesela benimki 1saat doluyor
hadee nasıl olur yaw ilk şarjı ve bikaç şarjı 220V ile evde yapmıştım next kitapçığında 220 ile şarj etmeyin veyahut sürekli şarjda bırakmayın gibi uyarı yoktu..bide şuvar şirketlerin satış ticari olayı olabilir bazı firmalar 220 cihazı maliyeti düşürmek için koymuyorlar ve müşteriyi 220 ile şarj etmeyin gibi laflarla kandırıyolar. 220 adaptörle alete zarar gelecekse niye koysunlar ki bence küllen yalanAbi cihaz geldi, kitapcığının Uyarılar bölümünde "Araç içi şarj aleti ve USB kablosu haricinde 220 V ile çalışan adaptör ile şarj etmeyiniz." yazıyor haberin olsun