Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
benim bahsettiğim olay temmuz-aralık dönemine ait olanı ödemeleri değil!!ocak temmuzu yatırmamışlar!bugün sordum biz araçları satarken anahtar teslim konuşmuyoruz onlar size ait diyor!!hata bizde nese önemli diil ama manisa honda motor kadar çirkef çirkin bir firma görmedim ben bi hata yapıp onlardan aldım siz sakın almayınnisanda aldığınız aracın ocak-temmuz dönemi bandrolü tabi ki ödenmiştir..yani bulunduğu dönemin ilk taksitini otomobil firması yatırır.ikinci dönem firmayı bağlamaz..
yani bu noktada gidip boşu boşuna kimsenin başına ekşimeyin,benzin paranıza yazık etmeyin..bir hak idda etmeniz söz konusu bile değil.
eğer aracın parasını haziran 15 gibi vermiş olsaydınız zaten otomobil firması size temmuz bandrolünü biz ödeyelim temmuz 1 tescil yapalım derdi..
ancak nisandan bahsediyorsunuz...dolayısıyla zaten sizin ocak-temmuz döneminin mtv si yatırılmış durumda.
onu nasıl yaptılar bende bilmiyorum..ama insan en azından uyarır!bakın biz yatırmıyoruz diye ayıp..nese ama hata kesin yine biz müşterilerdediröyle iş mi olur ya=)
vergiyi yatırmadan nasıl trafiğe çıkartmışlar peki aracı?=)