Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Araba bugün servise girdi çıktı.
Kötü haber: Bu ses normalmiş
İyi haber: Sorun yokmuş
Konya Attarlar Audi-Seat yetkili servis elemanıyla test sürüşüne çıktık. Eleman sesi dinledi ve sesin yerini tespit etti. Sesin klimadan geldiğini, bu araçların klimasının devrede olmadığı zamanlarda bile %5 oranında çalıştığını, bu sebeple hafif hafif ses yapabileceğini söyledi.
Kayış bölgesindeki sesi sordum, ona da normal dedi
Aklıma gelen her şeyi sordum, hep normal dedi, çünkü bu araç Seat İbiza diyor
Kapı kollarındaki gevşekliği, gıcırtıyı sordum. EuroNCAP testlerinde iyi not almak için araç kabininde mümkün oldugunca az vida-somun kullanildigini, çogu parcanin birbirine geçmeli olduğunu ve bu sebeple yeterince sıkı olmadığını savundu
Kronik bir olay o zaman. Alışmaya çalışacağız artık.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
torpido arkasında fan motoru +kalorifer peteği mevcut ve bunlar rulmanlı arada bi ses yapar...seatlarda ses yalıtımı olmayınca her çalışan aksam bizi uyuz ediyor halbukı kendi oyle çalışıyor...
torpido gözün içinde kapak var sökün cıvatalarında ses yalıtımı yaptırın ses kesilir ben öle yaptım ...Aynen bide araba sıfır olunca insan ayrı uyuz oluyor . istanbul - ayvalık yolculugu yaptım yol boyunca ses ile transa girdim