wanted007
Kayıtlı Üye
Yag ve filtre dun geldi. Yag degisimi yaptim. İlk izlenim olarak motor sesi azaldi. Ozellikle soguk motorda hissedilir derecede ses azalmasi var. Once hiriltili calisiyor gibiydi suan o hirilti kayboldu. Motor sesini duymayi cok severim ve devirli kullanirim. O yuzden motorun cikardigi sesi cok kolay ayirt ederim. Suan devirlenirkende cikardigi ses daha tatli gelmeye basladi. Cekis konusunda konusmak erken olur kullandikca deneyimlerimi yazacagim.
Yag degisimi yapan yer yagi fazla koymus maksimum cizgisinin 3-4mm uzerinde. O yagi illa atacaktir ama nereden atar bilmiyorum
Yazmayi unuttum. Cikan motor yagi bayagi koyu renk almisti. Yani aslinda castrol 10w40 ta gorevini layigiyla yerine getirmis. Sadece kapak kismindaki sarimsi degisik sey beni bu yagdan sogutmus oldu.
Yag degisimi yapan yer yagi fazla koymus maksimum cizgisinin 3-4mm uzerinde. O yagi illa atacaktir ama nereden atar bilmiyorum
Yazmayi unuttum. Cikan motor yagi bayagi koyu renk almisti. Yani aslinda castrol 10w40 ta gorevini layigiyla yerine getirmis. Sadece kapak kismindaki sarimsi degisik sey beni bu yagdan sogutmus oldu.
Son düzenleme: