Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

MkV Golf GTI BBS RGR..

Çok güzel olmuş 3cm gayet güzel ve kararında düşmüş Alp ama fotolar zayıf pro fotolar bekliyoruz...:eek:key: harika olmuş maşallah....

bi gün ferrari ve lambolarlla dolu bi garajım olsa bile bu araba mutlaka o garajda baş köşede olur Alp biliyosun :)...hayırlı olsun ...güle güle kullan

Çok sağol :)

Ne güzel jantlar yapıyor BBS..****oterima bile takasım geliyor:D
Maşallah ciks olmuş..

Teşekkürler :)

Spy Camera ile mi çektin resimleri Alp..spy camera ile çekilenleri başka Tube lara yüklemelisin:D

hayırlı olsun güle güle kullan

puhahapuhahapuhaha

alp kazasız belasız maşallah

Teşekkürler :)

niye siyah beyaz koydun tüm resimleri ? :) güzel olmuş güle güle kullan yavrum

Sağol Aybars :)

herşeyden önce doğru düzgün fotoğraf lazım..
korku filminden caps alınmış gibi.. :)

The Zombie GTI :D:D

hayırlıolsun sıfırmı ıkıncıel mıaldın?

2nd hand..

Çok güzel olmuş 3cm gayet güzel ve kararında düşmüş Alp ama fotolar zayıf pro fotolar bekliyoruz...:eek:key: harika olmuş maşallah....

Bana değil abi Kurtbile söyle :p

Kanka spacer tam ne işe yarıyor? Evet BBS RC

yenı jantların eskısı kadar heybetlı degıl,aynısından emırdede vardı zamanında ondada aynı sekılde duryodu.Spacer takarsan en azından arkaya braz daha dısarı cıkarırsın jantları daha guzel durur rızanın yaptıgı gıbı

yenı jantların eskısı kadar heybetlı degıl,aynısından emırdede vardı zamanında ondada aynı sekılde duryodu.Spacer takarsan en azından arkaya braz daha dısarı cıkarırsın jantları daha guzel durur rızanın yaptıgı gıbı

Canlı gözle bakıldığında eskisine nazaran çok daha dışarda jantlar. Fotolardan farklı gözüküyor olabilir..

Bunlar 2 parça değil galiba Alp, yanlışmı görüyorum. Yaz bi ara msnden kaça nasıl aldın. Hiç haber vermedin çünkü :D

jantlar ET 32 daha dışarı çıkması çok tehlikeli bence değişik olmuş ben bu modeli 18de beğendim..:eek:key: ET32zaten bu arabaya sınır üstü

Geri
Üst Alt