CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben Hakan'ı tanıyosam rahat durmaz o yapar bişeyler Son hız konusunda haklısın. Bu birçok dizelin sıkıntısı. Özellikle Cupra TDI'daki kısa şanzıman ve 4bin devirden sonra Turbo basıncının kalmaması sebebiyle son sürati iyi değil.Hakan cupraya stock bınme derdınde suan gecen konustugumuzda lıstesını yazdım ama b sure boyle bıncem dıyorStock Cupra ıle eskı Tdı cuprası arasında dogal olarak fark olur ama son hız konusunda yenısınden daha memnun oldugunu soyluyodu
Ibıza cupra konusuna yorum yapıcak olursam o motorda chıp,egsoz,fıltreden otesı yok suan ıcın.alınacak gucler 225-230bg lerde max deger olarak.Bu gucler de zaten 1170kg olarak gorunen ıbıza cupra ıcın bence yeterınce yeterlı olur.Bunun yanında sıfır olarak o arabayı almaktansa vergıyı dusunmeksızın ıkıncı el leon cupra almak bana gore daha mantıklı.Onu daha acık b motor oldugu ıcın sonrasında vercegı haz da daha fazla olcaktır
Ayberk ankaradakı Golf GT nın ıntercooler takıldıgında 260bg olcagını yazmıssın ama stock turbo ıle oyle b getırının ımkanı yok Intercooler dedıgın parcayı buyutmenın amacı turbo buyutme ıslemınde yenı turboya uygun setup olusturmak ıcındır.O arabanın turbosunda oynama olmadıgı surece o bglerı gormesı zor.Buyuk ıntercooler o arabada var olan setupla sureklı sıka sıka kullandıgında daha uzun sısmeden kullanmasına yardımcı olur
GT'nin çıkmasına az kaldı. Bekleyip görcez Arabanın şu anki hali bile uluslararası birçok forumda "imkansız" olarak nitelendiriliyo zaten.