kartal59
Kayıtlı Üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Hadi sıradaki yarışmacımızı bekliyoruz senmi yoksa @sebilmihge semih abimi olucak
Trakya'dan gönderildi..
İvet ben olucam,bu pazae kahvaltı varya oğlum,ama önümüze gelen ctesi yada konuşuruz hangi günse yaparız hep plasdipleri sipariş geçerim
Bu mesaj iPhone cihazımdan SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
İvet ben olucam,bu pazae kahvaltı varya oğlum,ama önümüze gelen ctesi yada konuşuruz hangi günse yaparız hep plasdipleri sipariş geçerim
Bu mesaj iPhone cihazımdan SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Ben demedim pazar diye be abi samet abi alıntıyı yanlış yapmış bi sonraki cumartesi gel kalmalı pazar bitiririz
Trakya'dan gönderildi..
@goku @kartal59 @İlkerfr682@berkgiray77 haftaya cumartesi akşamına ve pazar gününe plan yapmayın işimiz var
Trakya'dan gönderildi..
@goku @kartal59 @İlkerfr682@berkgiray77 haftaya cumartesi akşamına ve pazar gününe plan yapmayın işimiz var
Trakya'dan gönderildi..