ilkerbilim
Kayıtlı Üye
Fiyatları daha yüksek ama GP düşünmez misin?
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ben bu adama hastayım zaten,2-3 aya ben yine değiştireceğini düşünüyorumaldı bi tane..şimdi istanbul da
O zaman ortaya bir iddaa yapalım abi,ben 70 gün diyorumpuhahavalla sürmez o kadar
serbay benım arkadaşımda var satıyordu bana uygun fıyata bırakır aracı sen begen ben gerisini hallederim anlaşırız seninle her türlü key:
Serbayim 2009 JCW var bende en dolusu ama rakam senin rakamlarin çok üstünde
Mini Cooper Cooper S 2005 Model 43.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 70792153
Arkadaşımın arabası, bir süre bende de kaldı, temizliğine kefilim. Sıfırdan farksız denilebilir.
42bine bırakıyor, ararsan selamımı da ilet
Fiyatları daha yüksek ama GP düşünmez misin?
Mini Cooper S çok rijit bi şaseye sahip, sürüşü çok keyifli bir otomobil. Hele JCW süspansiyon falan olursa müthiş dengeli. En çok benzetebileceğim şey "Go-Kart"
İç mekan tartışılır, çok farklı ve kendine has bi tasarımı var. Benim çok beğendiğim söylenemez.
Eğer superchargerlı olursa ki 2007 öncesi sanıyorum, hepsi superchargerlı, iç mekanda çok keyifli bi vızıltı ve süper bi gaz tepkisi ile birlikte 13 litre'nin altına inemeyen 100 km ortalamasını da beraberinde getiriyor.
Servis-bakım maliyetleri de pek mantıklı rakamlarda değil.
Haftasonu aracı olarak güzel seçim. Devamlı tepesindeki adamı üzer