TORO_BLANCO
Kayıtlı Üye
abi bu söyledigin bassmı yoksa midd bass mıKicker solox S18X baktın mı hiç ibo ? Kicker güzel bir marka
abi senin bass güzelmiş nerden temin ettin acaba ???Ben kapılara kicker ks 65.2 bas için içe yer kaplamayan çift silim bas 600rms sup koydum çok tatlı ve rahatsız etmeyen bi bas var mid tiz zaten süepr tavsiye ederim artık ben öle güm güm basslardan bıktım kırmızı leonumda fazlasıyla dinlemiştim edison yazan sup woofer okadar ince
abi onlar pahalı kalmıomu biraz
bagajda yer kaplamasında degilim jbl bassı hoşuma gitmior zaten şu an kullandıgım bagajdaki bass benim degil bi arkdaştan emanet aldım daha güzel bi bass alabilcegim bi subwofer arıorum bide istedigim sistem kapılardanda bass almak istiyorum söyledigin 3 yollu nasıl bişey acabaöncelikle 38 jbl büyük gelio derken,bagajın kapanmasındanmı rahatsızsın yoksa fazla vuruyo mu demek istedin(toplasan 250 300rms çalar hani).şu sistemde ben olsam arkaya bi panzot yaptırır ve vibe'ın 3 yollu hoparlörlerinden koyardım ses dinlerdim.basını boşuna değiştirme derim,30cm jble de düşürsen oda 200rms çalıcak yani o ufak tıngırtıların önüne bu şekilde geçemeyeceksin..