Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ön sol kapı açıkken anahtarı kapıya tak sola cevrili tut camlar inecek eğer düzelmezse tam ters yöne aynı şeyi yap... [MENTION=19934]Çöllü[/MENTION] kaynaklı öğrendiğim bilgidir
ön sol kapı açıkken anahtarı kapıya tak sola cevrili tut camlar inecek eğer düzelmezse tam ters yöne aynı şeyi yap... @Çöllü kaynaklı öğrendiğim bilgidir
bide kapı kapalı iken deneyinhocam dediğini yaptım bir kez oldu camlar indi fakat cam kaldırmak için aynı şeyi yaptım tekrar kapılar kapalı ve açıkken denememe rağmen olmadı yine. anahtarı taktıgımda sanki merkezi kilit yokmuş gibi yalnızca o kapıyı kilitleyip açıyor. kapı kilitli oldugunu gösteren ışıkta kilitli iken anahtardan açsam bile sönmüyor içeri girip kontağa takınca büütn kapıları açıyor öyle sönüyor. ama kumanda üzerindeki düğmeden tüm kapılar kapanıp açılıyor orda bi sıkıntı yok. birincide şoför ikincide diğer kapılar üçüncüde bagaj şeklinde. aynı cordoba 2006 stylance model aracımızda anahtarı ne zaman takarsam takıyım kapıya hem camları indirebiliyorum hem kaldırabiliyorum benimki 2008 bu da öyleydi ama durup dururken nasıl oldu böyle bişey anlamadım bi kombinasyonumu tetikledim yalnışlıkla bilmiyorum.