Mert G
Kayıtlı Üye
bir kez daha şunu anladım bu sitede seat dışında bi araba hakkında soru soruluyosa o araba kesinlikle iğrenç lanet we kötü bi arabaymış ... arkadaşım sen en iyisi alacaksan ibiza cupra al en iyi araba o weya leon cuprada olur .... seatların hepsinin wergisi desen aaaz yakıt desen hepsi şehir içi 5,5 6 litre yakıyo derdin tasan olmaz ... yaa allah aşkına sölesenize madem paranız o kadar kıymetli tek hedifiniz ekonomi 230 hplik arkadan itişli araba alıyonuz ??? yıllık bi 405,00 TL wergi ödemek war bide 1.793,00 TL wergi ödemek war bunu kimse hesaba katmıyo ... çeto sandık motor demiş ewet sandık motor daha iyi alırsın 1 günde takarsın trafikte işletirsin olay bu altında dertsiz tasasız 0 km motor olur .... çok bilinen az yakan we herkezin kullandığı 2.0 tdi motor bile çıkma parçalarla 5milyar küsüre toplanıyosa yiyeyim öyle ekonomiyi , ama sen yinede seat al arkadaşım sitedeki tüm RX 8 kullanıcıları bu yönde fikir beyan etmişler ....
hangi bayide bu 6 milyarlık motor merak ediyorum.. şimdi mazda maslak yetkili servisi aradım adam en az 12-13bin tl'ye geliyor diyo motor.. ayrıca emin ol ki bu kötüleme marka takıntısından değil, s2000 mi seat cupra mı de bi sürü s2000 diyen adam bulursun bu sitede.. rx serisi hep 1.3 motor çok fazla güç diye çıkıp yıllardır efsane olmak yerine eleştirilmiş bi araç..