Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Mazda RX8 ??

İşte bende bunu kabul etmiyorum, kime göre belirleyici unsurdur.. Bana göre bu belirleyici bir unsur değil.. Ben yakın güçte, yakın sportiflikte 2 araba arasında tercih yaparken arka koltuğa değil, motoruna bakarım.. Bnm için beliryecilik motorda.. En yakın arkadaşıma s2000 aldık, hiç de adam keşke arka koltuk olsaydı demedi, eee belirleyicilik nerde.. tek derdim koltuk olursa ozmnda leon cupra alırım..

Demek ki arkadaşının 3. kişi için yere ihtiyacı olmamış hiç.

RX8 RX8 olalı bu kadar tartışılmadı:D ne arabaymış bepuhaha koltuk düşünülüyosa zaten seçenek bol 4 koltuklu araba bin rx8 değil sonuçta:eek:key:

Bocanegra'ya da bence 48.000 TL çok olmuş. Ha illa az hızlı bir şey alacaksam 911 alana kadar RX8'dir benim tercihim.

İstediğini seçebilirsin ama hala anlamıyorsun. s2000 ve rx8i karşılaştırmaya çalışıyorsan koltuk olayı işin içine girer. Birinde 4 diğerinde 2 koltuk var ve bu belirleyici bir unsurdur.
0 araçla 2. el araç fiyat açısından kıyaslanır da S2000 ile RX-8'mi kıyaslanmaz.
Dünya'daki çok kilometre yol yapan RX'lerden bahsediyosun ancak daha önce S2000, 350Z ve RX-8 çekişmesi görmedin sanırım.
RX-8'in 4 kişilik bi araç olması da nasıl 4 kişi bindiğine göre değişir. 1.80 boyunda 90 kilo 3 insan ancak sığar içine. 1'i arkaya yan oturmak kaydıyla.

Önceki sayfalarda da performans konusuna değinmiştim gözden kaçmış sanırım.
"Performans konusuna gelirsek, örneği sadece kıyaslamak için veriyorum. RX-8'in 100km/h - 200km/h hızlanması 21 saniye.
Ibiza FR 1.4 TSI 150hp'nin 100 200 hızlanması 23 saniye.
Performans olarak sizi tatmin etmiş olabilir ancak rakiplerine göre performansı vasat.
Bir hızlanma daha ekleyim kıyaslama için
stok FR TDI 170hp 100 200 hızlanması 22 saniye.
Yani mevcut aracın 2.0 TDI 140hp'lik Leon anladığım kadarıyla. Aracına agresif bi yazılım yükletsen RX-8'den daha hızlı ve 3'te biri yakan bir araç haline gelir. "
S2000, Leon Cupra, 350Z, vs. ile karşılaştırma gereği duymadım RX'i performans olarak. Değerler umarım açıklayıcı olmuştur, RX-8'den 70hp - 80hp güçsüz araçlarla kıyaslayarak.

0 araçla 2. el araç fiyat açısından kıyaslanır da S2000 ile RX-8'mi kıyaslanmaz.
Dünya'daki çok kilometre yol yapan RX'lerden bahsediyosun ancak daha önce S2000, 350Z ve RX-8 çekişmesi görmedin sanırım.
RX-8'in 4 kişilik bi araç olması da nasıl 4 kişi bindiğine göre değişir. 1.80 boyunda 90 kilo 3 insan ancak sığar içine. 1'i arkaya yan oturmak kaydıyla.

3. kişi? RX8? Arkasına? Yan olarak? Peki.

Önceki sayfalarda da performans konusuna değinmiştim gözden kaçmış sanırım.
"Performans konusuna gelirsek, örneği sadece kıyaslamak için veriyorum. RX-8'in 100km/h - 200km/h hızlanması 21 saniye.
Ibiza FR 1.4 TSI 150hp'nin 100 200 hızlanması 23 saniye.
Performans olarak sizi tatmin etmiş olabilir ancak rakiplerine göre performansı vasat.
Bir hızlanma daha ekleyim kıyaslama için
stok FR TDI 170hp 100 200 hızlanması 22 saniye.
Yani mevcut aracın 2.0 TDI 140hp'lik Leon anladığım kadarıyla. Aracına agresif bi yazılım yükletsen RX-8'den daha hızlı ve 3'te biri yakan bir araç haline gelir. "
S2000, Leon Cupra, 350Z, vs. ile karşılaştırma gereği duymadım RX'i performans olarak. Değerler umarım açıklayıcı olmuştur, RX-8'den 70hp - 80hp güçsüz araçlarla kıyaslayarak.

Ayberkcim bnm arabanın da değerini versene yaa, ikidir heyecanla bakıyorum:) agresif yazılımla tdi tork delisi olur, rollda düşünemiyorum..

Ayberkcim bnm arabanın da değerini versene yaa, ikidir heyecanla bakıyorum:) agresif yazılımla tdi tork delisi olur, rollda düşünemiyorum..

RX-8 ile karşılaştırmalı olarak vereyim :) :

adsf.png

Ha birde S2000 ile Leon Cupra'yı ekleyim merakta kalmasın kimse :

asdfdq.png

hepiniz birbirinizden değerli çocuklarsınız neden fabrikalar sanki sizinmiş gibi birbirinizi kırıyorsunuz bırakın yahu isteyen istediğini alsın çocuklar bu tartışmayı pek anlayamadım ben çok yaşlandım herhalde :( :rolleyes:

genede şöyle bir gerçek var kırmadan kıyasıya bi tartışma var şuan burda ve sadece veriler uçuşuyo havada buda güzel argo yok küfür yok herşey ortada ve sınırda devam ediyo bu konuda burda tartışan birçok kardeşi arkadaşı dostu büyüğü taktirde etmek gerek....
verdiğin veriler iççinde saol Ayberk bu konuda araştırma yeteneğin ve bilgin takdire değer Çetini de tanırım az çok oda bu konularda bilgili bi arkadaşımız fakat şu bi gerçek RX8 ayberkin benim mert kardeşimizin ahmet abinin yiğitin tercih listesinde olmuycak bi araç bi o kadarda tercih edecek vardır muhtemelen herkes bildiklerini paylaşmış anlatmış buda çok güzel daha sınnır kalmadı zaten herşey yazıldı:eek:key:

Geri
Üst Alt