Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
kardeşim zaten benım formu acmam sebebım bu soruyorum ogrenıyorum1.4 124 var açta izle bak tekrar belirtiyorum 1.6 değil "1.4 Murat 124" mini,cupra,porsche ve subaruya fark atarak drag yarışlarında 1. oluyo şimdi sen bana audi diyosun bahsi geçen konu 1.4 veya 1.6 atmosferik araşların max hızıyla alakalı bi muhabbetti, kalktın 230 yapan audi var dedin bizde dedikki bahsettiğin ararç üzerinde aynı motor var nasıl 230 yapar kalktın tfsi fsi tdi cdi bilmem ne donattın video yağdırdın sana tek bişey sorcam kardeşim benim araca audi amblemi yapıştırsam 230 yaparmı? yok yada 2 3 tane yapıştırayım belki kadranı dayarız sonuna???
kardeşim zaten benım formu acmam sebebım bu soruyorum ogrenıyorum
kardeş ben oynanmamış motordan bahsedyorum
garip bi yazışma olmuş
sadece deneyimlerimi paylaşacağım kimse ters cvp olarak algılamasın
*2010 ibiza 1,4 85 hp 58,000km stock ilk sahibiyiz (hala duruyo)
araç 120 yi geçince kendinden geçiyo güven azalıyo. ideal hızı 90
yokuş aşşağı 190 ı zorluyo, bu arabayla bu işlere girmeye gerek yok 90 ile gidilsin diye yapılmış.
*2009 audi a3 1,6 102 hp otomatik (225/45/r17) stock sattık
yok tutuşu mükemmelden öte. yüksek hızlarda rahat seyahat
200 ü geçtim ama zorlanıyo, normal
*2010seat leon 1,4 tsı stock (perte çıktı)
yol tutuşu a3 kadar iyi değil hatta su dökemez (belki lastik etkisi)
4. vites son hız 199(kesici). max gördüğüm 216km/s
burda kimseyi kandırmak gibi amacım yok kimseyide yanıltmak istemem
2008 opel astra 1,3 cdtı 90 hp ile yokuş aşşagı 200 ü bariz geçtik
2005 caddy 1,9 tdı 105 hp yokuş aşşagı 200 çok zorladık hiç göremedik
değişiyo yani
sürç-i lisan ettiysem affola