Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Rıza paylaşımda güzel resimlerde.Serhat ile dediğimiz jant işini atlama derim.Bence önler böyle çok iyi ama bijonları falan değiştirisen cupraya vs gerek kalmaz bence_
xx
zaten sen tanisan da tanimasan da hakan abinin cuprasi kimseyi tanimiyor aramizda kalsin; gecen hafta girtlak tommy makinen tokatlamis.. Allah yolunu acik etsin diyorum.. basarilar diliyorum..Hakan abının gt30 lu cuprası,dıgerını tanımam maslak megu dan guzel malzeme cıkıyor her zaman
afiyet bal seker olsun kardesimÇekimler çok hoş Rıza ellerine sağlık bize de görsel şölen oldu
yigidim skyline gercekten inanilmaz guzel bir arac. yani sadece icine oturabilmek bile superyavru araban çok güzel olmuş güle güle kullan kazasız belasız..
fotolar konusunda ise ben de balık gözü istiyorum..
R35'ten başkasını da göremedim..
dahada senle konusmam arkadas!