Maslakta keyifli bir gun..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ERK_RS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rıza arkayı neyle düşürdün o kadar? çok hoş duruyor. kazasız belasız.

Rıza paylaşımda güzel resimlerde.Serhat ile dediğimiz jant işini atlama derim.Bence önler böyle çok iyi ama bijonları falan değiştirisen cupraya vs gerek kalmaz bence_

xx

mehmet abim coilover sayesinde.. onler de 1bucuk cm daha dusecek ama bu jantlar ile surtme yaptigi icin su anlik dusuremiyorum.

iki tane daha subaru fotosu ekledim.. 🙂

Rıza paylaşımda güzel resimlerde.Serhat ile dediğimiz jant işini atlama derim.Bence önler böyle çok iyi ama bijonları falan değiştirisen cupraya vs gerek kalmaz bence_

xx

Engin dedigin gibi bu sekilde guzel ama ben yine de cupra jantina gececegim 🙂 cunku bu sekilde anlamayan insanlar bir garip bakiyor araca 🙂 sanki kazali gibi 🙄
ayrica onlerede cupra gelince o zaman efsane olacak iste aracim 🙂 insallah..

Haklısın Rıza ama cupra'da güzel bu halide güzel o kesin🙂.Efsane olsun tabi inş istediğin gibi olur🙂.

xx

Hakan abının gt30 lu cuprası,dıgerını tanımam🙂 maslak megu dan guzel malzeme cıkıyor her zaman 🙂
zaten sen tanisan da tanimasan da hakan abinin cuprasi kimseyi tanimiyor 🙂 aramizda kalsin; gecen hafta girtlak tommy makinen tokatlamis.. Allah yolunu acik etsin diyorum.. basarilar diliyorum..
trafik olmasaydi skyline ile de deneyecektik ama kismet olmadi 😛
Çekimler çok hoş Rıza ellerine sağlık bize de görsel şölen oldu 😀
afiyet bal seker olsun kardesim 🙂
yavru araban çok güzel olmuş güle güle kullan kazasız belasız.. 🙂
fotolar konusunda ise ben de balık gözü istiyorum.. 😀 😀
R35'ten başkasını da göremedim..
yigidim skyline gercekten inanilmaz guzel bir arac. yani sadece icine oturabilmek bile super 🙂
fotograftaki arac daha 17bin kmdeydi ama cok yipranmisti kanimca.. benim arabamda 17binde ve 1 yil daha eski ama cok daha bakimli ona gore 🙂

39,103Konu
763,795Mesajlar
21,829Kullanıcılar
45boran45Son üye
Geri
Üst Alt