YCO
Kayıtlı Üye
bende istiyorum davet ice.torch@hotmail.com gönderebilicek olan varsa çok sevinirim
gönderdim..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bende istiyorum davet ice.torch@hotmail.com gönderebilicek olan varsa çok sevinirim
gönderdim..
http://markafoni.davetiyesi.org/
burdan davetiye alabiliyorsunuz illa birbirinizden istemenize gerek yok
bana da gönderirsen sevinirim
ugurcoskun28@gmail.com
sıra var oylama var...var da var...
ayrıca
"Markafoni'nin resmi uygulaması değildir. Davetiye bir Markafoni üyesi adına otomatik olarak gönderilecektir."
yazıyor...dikkat etmek lazım...
davetiye gönderdim
varda var diye saydıklarının hiçbiri yok keşke zaman ayırıp baksaydın verdiğim linke. ayrıca ben ve tanıdığım 4-5 kişi bu şekilde üye olduk hiçbir sorun teşkil etmedi şu zamana kadar. davetiyeyle üye olunmada sadece davet gönderen davet ettiği alışveriş yaptığı takdirde alışveriş kuponu kazanıyor sadece bu avantajı var.
bakmadığımı nerden biliyorsun ??
elbet de baktım
ancak markafoni sayfasında üyelik bekleyenlerin bu şekilde kayıt olanlar olduğunu düşündüğüm için öyle yazdım...
peki üyelik bekleyenler nasıl başvuruyor ?????
diğer taraftan bu markafoni ye ait bir uygulama değil...anladığım kadarı ile...yani resmi bir şey değil
bu durumda bunlar üye veritabanına nasıl ulaşıyorlar ?? hesaplar yada mailler tehlike altında olmuyor mu ???
bunu markafoniye sormam lazım
bu arada onlarca üye davet ettim ama sadece 1 kişiden 10 lira kazandım