fnasif
Kayıtlı Üye
sadece sizin değil bizim de mahalle yakın oturuyoruz biliyorsun
senin mekan İdealtepe idi sanırım, Süreyya plajı bizim mahalle
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sadece sizin değil bizim de mahalle yakın oturuyoruz biliyorsun
aranıza yeni katıldım ama gelmek isterim bir de şöyle bir teklifim olacak arkadaşlar profesyonel olarak fotoğrafta çekiyorum araçların güzel karelerini de alabilirm tabi ben işten 6 da çıkıyorum gelmem 6 30 u bulacaktır kabul ederseniz aranıza gelmekten mutluluk duyarım
aranıza yeni katıldım ama gelmek isterim bir de şöyle bir teklifim olacak arkadaşlar profesyonel olarak fotoğrafta çekiyorum araçların güzel karelerini de alabilirm tabi ben işten 6 da çıkıyorum gelmem 6 30 u bulacaktır kabul ederseniz aranıza gelmekten mutluluk duyarım
dersim var gelemem o saatte ama bence başka bi yer olsun çevirmeler yüzünden sahil yolunun bazı alanlarını kullanıyorum sadece ve orası tehlikeli bölge..
Çok istedim gelmek ama çok zor
artık ozaman 14ü kısmetse Tarık...key: