haluk_dongel
Kayıtlı Üye
kendi aracımda denedim. ch/lh ışığı sis farı olarak ayarlanamıyor ve konfor sinyali 3 den 5 e çıkartılamıyor. bunun haricinde birçok şey araçla birlikte standart olarak açık vaziyette. fazladan,
gündüz farını sis farına %30 ayarladım
sis farlarını dönüşe duyarlı şekilde açtım.
kapı açma kapama sesi aktif ettim.
optik park sensörünü aktif ettim.
ch/lh süresini 30 sn ye düşürdüm.
yağmur kapama aktif edilebiliyor lakin, central elct. den rls kodlamak gerekiyor. bizimkinde farklı bi isimle "regenlichtsensor" geçmekte. bu yüzden olmuyor gibisinden bi yorum olkumuştum. o yüzden hiç denemedim bile.
bendeki koda göre 152622 "414766" olarak değiştirirsem belki çalışacaktı. kod= dec to hex hex+4 hex to dec gibi bişe
edit: o yorumu buldum... diyorki : "Issues
There are really no issues with enabling this feature. There have been a few reports of people getting a fault appearing in their Central Electronics Controller (09) from time to time “02071 – Local Databus- 004 – No Signal/Communication – Intermittent” but the system operates correctly and for some people depending on the revision of the RegenLichtSens where it just doesn’t operate."
ben çalışmayacağı anlamını çıkardım bu da tam linki : Volkswagen Golf Auto Rain Closing Windows and Sunroof | my-gti.com
serhat sen de vag.com program ve kablo var öyle mi ve de aksaray lısın ne güzel!!! ne zaman geliyodun sen aksaray'a? şaka bi yana ne iş yapıyorsun kardeş sen?