Jerky
Kayıtlı Üye
yahu nası kabinde bişi yok..
B sütünun nerde olduğunu görmedin sanırım abi sen..
Leon için diyorum, sen hondadan bahsediyosun sanırım değil mi?
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yahu nası kabinde bişi yok..
B sütünun nerde olduğunu görmedin sanırım abi sen..
Leon'da Golf 5 platformuna sahip fakat Golf 5 yıldıza sahipken Leon 4 yıldıza sahip. Verdiğiniz yıldız ancak uydurma olur. Kendi yorumlamanızla verirsiniz.boşuna kelime oyunu yapmayı bırak yalanlarını git hondam.com da yaz.
bu aradad toledo passatn değil golfün alt yapısını kullanıyor demekki bilmiyorsun toledoya binmişliğin bile yok anlamına gelir benim gözümde. nitekim golf IV 4 yıldıza sahip bir araç dingil mesafesinden şasesine kadar golf iç mekanda bire bir a3 olan bir aracın sonucu da 4 yıldız olarak sayılabilir. ve bu yüzden de bir hondanın o seviyeye gelmesi demekki 10 sene alıyor.
gerisine ne dersen de senin saçma sapan kelime oyunlarından ötesi olmayacaktır.
Leon için diyorum, sen hondadan bahsediyosun sanırım değil mi?
videoda Honda da mı vardı..
Leon için söyledim ben..çok ağır bi kaza zaten bu..tankın içinde aynı darbeyi alsan iç kanamadan ölürsün zaten en kötü..
Yokya eklediğim bir resim, eklemez olaydım zaten.
Kabinde gerçekten pek bişey yok, arka koltukta birisi varsa bacakları sıkışmıştır biraz. Ölümlü bir kaza değil yani. İç kanama her türlü kazada olabilir zaten.
abi yalnız kaçırdığın 2 nokta var Civic'te..
ilki araç A sütünündan kırılmış diğeri ve en hayatisi sürücü tarafından girmemiş direk..
hiç bi fanatiklik göstermeden tamamiyle objektif söylüyorum ki Leon'lar daha sağlamdır bu kasa Civic'ten..bu kasa 90'ların sonuna doğru çıktı bu Leon'lar '06 tabanlı her şeyden önce..kapı içi panelleri vs. yok bildiğim kadarıyla o Civic'te..