RedLine
Kayıtlı Üye
22 Ankaraya göre yüksek bi rakam bile 18-19 krş geçmiorm 1,89 lt fiyatıyla22 kr. yapıyor ya. süper rakam key:
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
22 Ankaraya göre yüksek bi rakam bile 18-19 krş geçmiorm 1,89 lt fiyatıyla22 kr. yapıyor ya. süper rakam key:
22 Ankaraya göre yüksek bi rakam bile 18-19 krş geçmiorm 1,89 lt
fiyatıyla
evet aabi shell den şaşma ben arada çok mecbur kalırsam akpet ten alıyorum onun dışında hep petrol ofisi ve shell den aama içlerinde en iisi shell aabi hele uzun yola gidersem hep shell alırım sende öle yap aabinevşehirde shell den aldım ben, 2,20 den. ankarada olmak varmış bişey soracağım, bana lpg taktıdığım yerde, ana yol üzerlerinde merdiven altı yerlerden gaz alma dediler. siz hiç aldınızmı böyle ucuz yerlerden? sıkıntı çıkartıyormu?
asıl merdiven altı yerlerin gazının çekişi we yaptığı yol çok oluo ne hikmetse korkma al yani hocam en ucuzu nerdeyse onu al gaz gazdır az giderse almazsın orda bidaanevşehirde shell den aldım ben, 2,20 den. ankarada olmak varmış bişey soracağım, bana lpg taktıdığım yerde, ana yol üzerlerinde merdiven altı yerlerden gaz alma dediler. siz hiç aldınızmı böyle ucuz yerlerden? sıkıntı çıkartıyormu?
nevşehirde shell den aldım ben, 2,20 den. ankarada olmak varmış bişey soracağım, bana lpg taktıdığım yerde, ana yol üzerlerinde merdiven altı yerlerden gaz alma dediler. siz hiç aldınızmı böyle ucuz yerlerden? sıkıntı çıkartıyormu?