Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Lpg hk.

Acikcasi 1.6 araca lpg koyarim dusunmem, 1.4 icin koyulacak motora ve tuketime göre takmayi çok dusunurum ama 1.2 araca kesinlikle lpg koymam. Kucuk motor yuklenmeye gelmez gazla cok haşir neşir olursaniz ve ozellikle uzun yolda araca yuklendikce 1.6 dan fazla bile yakabilirsiniz ama tam tersi 1.2 benzinli motor mantikli kullanimda lpg lileri kiskandirir. Tabi hesaplama yaparken kisin artan lpg tuketimini+ harcanan benzini+evrak ve muayene masrafını son olarak montaj maliyetini de hesaplamak gerekiyor. Ortalama 25 bin km den once bu maliyetleri amorti etmeniz zor olur. 30 bin ve sonrasinda biraz artiya gecmeye baslarsiniz.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

LPG takmanızı öneririm. Şehir için aracınız çok yakacak ve eşiniz hep size beni dinlemedin diyecek. 1500 tl civarı bir lpg takın doyasıya gezin. Tabi çok zengin değilseniz.

Senede 10 bin km için gerek yok gibi. Bir de araç tsi motor olunca kendi adıma bir kere daha düşünürdüm. Atmosferik olsa gözü kapalı tak derdim.

teşekkür ederim arkadaşlar sanırım bir süre deneyip ona göre karar vereceğim

Geri
Üst Alt