Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

LPG de çalışmaması

kardeşim brc,atiker, zavoli hepsini kullandım üçü içinde zavoli hem servis hemde performans olarak bence en iyisiydi.prins ve oem duyduğum bildiğim kaliteli markalar.çok enteresan bir sorun olmuştu brc kullanırken inan belki 10 defa gittim çözemediler gerçi bu servisin hatası veya kapasite düşüklüğü:) olabilir.bence ha atiker ha brc.ama prins oem teleflex üstedir.
En iyisi prins ama brc de oyle kotu degil demek istedim zaten ustaya bakıyor hersey tupte markadan cok takan usta onemli

Yok havalar soğuk gaz donma yapıyor araç tam ısınamadan gaza geçiyor dur ondan da çalışması keyifsiz olur araç tam ısınınca sorun kalmıyor sanırım

En iyisi prins ama brc de oyle kotu degil demek istedim zaten ustaya bakıyor hersey tupte markadan cok takan usta onemli
aynen kardeş usta çok önemli lpg'de
[doublepost=1485243717,1485243605][/doublepost]
Yok havalar soğuk gaz donma yapıyor araç tam ısınamadan gaza geçiyor dur ondan da çalışması keyifsiz olur araç tam ısınınca sorun kalmıyor sanırım
ben yıllarca gaz kullandım soğuktan gazın donduğunu görmedim duymadım

Gaz da çalışmayı ısrar eden bir LPG sistemin var, doğru mu algılıyorum? Sıralı sitem değil mi yani :) İmkansız öyle bişey

Bende sıralı sistem biliyorum neden gazda çalışmaya çalıştığını algılayamadım. Galiba servise götürmem gerekiyor.

Tüpte calişmaktan benzini unutmuş :) benzin fiyatlarını da gördüyse demekki hakli araba :)

benim aracımda LPG`ye geçince dalgalanma oluyor, 40 sefer ayar yaptılar, ayar yaptıktan sonra düzeliyor sonra yine bozuluyor, dalgalanma stop etmeye kadar gidiyor zaman zaman ...

benim aracımda LPG`ye geçince dalgalanma oluyor, 40 sefer ayar yaptılar, ayar yaptıktan sonra düzeliyor sonra yine bozuluyor, dalgalanma stop etmeye kadar gidiyor zaman zaman ...
şanssızlığın iyi bir ustaya denk gelmemen kardeşim.iyi sağlam usta anında çözer

Cok cekmistim senin meselenden amacim markayi kotulemek degil ama sifir brc muhendislikte montaj yaptirttim golf 4 arac oldugundan brc uyumsuz oldugunu soylediler zavoli taksaydim ayarlarla oynayabiliceklerini soylediler sorunu cozememistim araba cirlop gibiydi tamircim aldi sokturdu brcyi zavoli taktirdi sifir sorunla bindi sunu ogrendim vw araclarinda uyum icin marka sonra usta gelir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MErhabalar,
ben yeni leon 1.6 stylance kullanıcısıyım. Aracım da BRC tüp var. Fakat sabahları tüpde çalışmamaktadır. Leonlar da böyle bir sorun var mı? Akşamdan arabayı stop ederken benzine alayım sabah benzinde çalışsın sonra mı lpg ye almam gerekiyor.
Teşekkürler.

ustam sıralı sistem araçlarda ilk benzinde çalışır!! araç motoru 40 dereceye ulaşınca otomatik gaza geçer.. tabi bu gaza geçiş derecesini düşürttürebilirsin fakat gazın yanma sıcaklığı 40 derece olduğu için ilk etapta soğuk motorda tekleme veya yaza bastıgında ilk boğulur gibi olup daha sonra at çiftelemesi gibi bi durum söz konusu olabilir... bence bu bir arıza değil havaların aşırı soğuk olması ve araç motorunun gaz yanma sıcaklığına geç ulaşmasıdır diye düşünüyorum... işin ehline sorman senin açından faydalı olacaktır.. aynı dertten bende müzdaribim :) yaptığım araştırmalar sonucu bu açıklamaya ulaştım ve senle paylaştım..

Geri
Üst Alt