Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

LPG de çalışmaması

ismailkongur

Kayıtlı Üye
MErhabalar,
ben yeni leon 1.6 stylance kullanıcısıyım. Aracım da BRC tüp var. Fakat sabahları tüpde çalışmamaktadır. Leonlar da böyle bir sorun var mı? Akşamdan arabayı stop ederken benzine alayım sabah benzinde çalışsın sonra mı lpg ye almam gerekiyor.
Teşekkürler.

MErhabalar,
ben yeni leon 1.6 stylance kullanıcısıyım. Aracım da BRC tüp var. Fakat sabahları tüpde çalışmamaktadır. Leonlar da böyle bir sorun var mı? Akşamdan arabayı stop ederken benzine alayım sabah benzinde çalışsın sonra mı lpg ye almam gerekiyor.
Teşekkürler.
brc yetkili servisine gitmeniz yeterlidir gaz kelebeğinde sıkıntı olabilir

Teşekkürler. Aracı dün aldım acaba böyle bir sorun var mı diye düşündüm. Sağolun.

MErhabalar,
Teşekkürler.
Direk tüpte calişmaz arac zaten sıralı sıstem tüp var önce benzinde calışicak kendi tüpe gecicek sorun yok sistem böyle calişiyor.anlatımından direk tupte calişmasını istıyorsun oyle anladım..

hayır direk tüpte çalışmasını istemiyorum. araç kendi direk tüpde çalışmaya çalışıyor. tam çalışırken tüpün düğmesine basıyorum benzine geçince çalışıyor.

BRC sadece reklam güzel kardeşim çok reklam yapıyorlar ama kalite yerlerde adam gibi sistem istiyorsan prins veya oem kullanacaksın ki bunlarda pahalı..

hayır direk tüpte çalışmasını istemiyorum. araç kendi direk tüpde çalışmaya çalışıyor. tam çalışırken tüpün düğmesine basıyorum benzine geçince çalışıyor.
Tüpte calişmaya calişması biraz tuhaf benZinde calişir kendi tupe gecer sistem bu şekilde calısır hep brc kalitesiz degil bi sorun olunca yerden yere vurmak dogru degil brc yi benim aracta atiker var hic bir sorun yasamıyorum ki brc atikerden cok daha iyi bi marka

O zaman konuyu Bir BRC servisine giderek den çözümlüyorum. Sistemi anladım. Teşekkürler.

bende aynı aracı kullanıyorum, BRC tüp var. sen aracı en son benzinde bırakırsan, benzinle çalışır ve lpg ye geçmez. aracı lpg de bıraktıysan, benzinle çalışır sıralı sistem olduğu için motor belli bir sıcaklığa geçtiğinde lpg ye geçer. yani bu bir arıza değil.

Tüpte calişmaya calişması biraz tuhaf benZinde calişir kendi tupe gecer sistem bu şekilde calısır hep brc kalitesiz degil bi sorun olunca yerden yere vurmak dogru degil brc yi benim aracta atiker var hic bir sorun yasamıyorum ki brc atikerden cok daha iyi bi marka
kardeşim brc,atiker, zavoli hepsini kullandım üçü içinde zavoli hem servis hemde performans olarak bence en iyisiydi.prins ve oem duyduğum bildiğim kaliteli markalar.çok enteresan bir sorun olmuştu brc kullanırken inan belki 10 defa gittim çözemediler gerçi bu servisin hatası veya kapasite düşüklüğü:) olabilir.bence ha atiker ha brc.ama prins oem teleflex üstedir.

Geri
Üst Alt