Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Lost..

Melih'im Lost izlerken sıkılman için ya uyuyo ya da anlamıyo olman lazım kardeşim.. :D :D

genelde gece 2 gibi açıyorum sonra 2.30 gibi uyuya kalıyorum :D

fakat aynı heyecanı kalmadı bence yoksa uykum da gelmezdi gibi bir anlam çıkardım senin için burdan :D

o duman konusunda izlerken benim de kafama bişi takıldı..
bu duman önceki sezonlarda yukarıya doğru da yükselemiyo muydu..tapınağın kapısı sağlam olsa da yine giremez miydi yani. ??

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:03 ----------

genelde gece 2 gibi açıyorum sonra 2.30 gibi uyuya kalıyorum :D

fakat aynı heyecanı kalmadı bence yoksa uykum da gelmezdi gibi bir anlam çıkardım senin için burdan :D

dizinin zaten bi kısmını hiç izlemiyosundur demek ki yavru.. :D :D
velakin insan 1sn.'de de uyuyamaz herhalde hani benim uykuya dalmam pek de uzun sürmez ben başaramadım henüz en azından.. :D :D

o duman konusunda izlerken benim de kafama bişi takıldı..
bu duman önceki sezonlarda yukarıya doğru da yükselemiyo muydu..tapınağın kapısı sağlam olsa da yine giremez miydi yani. ??

olum bana cevap verdin sandım okudum yazdıgını ya. dikkat spoiler diye bi başlık atsana yazdıgın şeye :D

bu spoiler olayı nedir ya dumanın adı spoiler falan mı rejimdeyim eskisinin 3'te 1'ini yiyorum zaten beynime hamburger gitmedi ne zamandır.. :D :D

spoiler: bir kitabin, filmin vs. daha once okumamis/seyretmemis olanlar icin rezil edecek kadar anlatildigi yazi olarak gecer.

:D

cahilliğime vur kardeşim.. :D :D :D :D

---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:30 ----------

velakin Lost'u rezil edecek adamın alnını karışlarım.. :D :D

son bölümde Locke Claire'e vurdu ya benim canım acıdı..
aşığım ben o hatuna..bi yerde yakalasam anında evimin kadını olucam ona.. :D :D :D :D

claire-from-the-tv-series-lost1.jpg

lan yigit bi daha da bu lost başlıgına girersem ne olayım :D

olum her girişimde istemeden yazdıgın şeyi baştan sona okuyorum ve 2-3 bölüm gerideyim :D

Geri
Üst Alt