Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
autokingi darma duman ettim valla,rutüşlük deil bıçak sokmuşlar arabaya sol arka stopdan ön kapı kolunu kadarbana 3 cm kalınlığında
atçaz dediler bende
az çok anlarım boyadan komple vernik atmışlar 3 cm 50 cm olmuş mikrona soktum orda,hemen kamera kayıtlarını aldım ama elden ne glir lokal boya çıktı ama ne lokal boya.
Valla bizde çok memnunuz autoking'ten (başakşehir) diğer aracımızla ilgili 3 kere işimiz düştü hepsinde de memnun kaldık arka koltuktaki baş parmağım kadar sigara yanıklarını bile çok güzel bir şekilde onarmışlardı
kardeş bu sigara yanığını nasıl kapatıyorlar, yamamı yapıyorlar..
inan bende tam anlamadım nası onardıklarını ama belli olmuyor yani normal kumaş koltukta yaptılar bize sadece o yanığın olduğu deliğe dokunduğumda bir sertlik hissediyorum kaldı ki içindeki süngeride yakıp içeri çökmüştü o yer orayıda doldurmuşlar bir şekilde