RedLine
Kayıtlı Üye
Yarin gorusup donerim abi sana unutturmaKadir dsg pedal seti vardı cagatayda sana zahmet gorusebilirsen sevinirim..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Yarin gorusup donerim abi sana unutturmaKadir dsg pedal seti vardı cagatayda sana zahmet gorusebilirsen sevinirim..
Senin aracada birebir uyar abiselçuk bana uyarmı o lip bende taktırayım diyom
anlaşıldı kadircim en kısa zamanda taktırayım zaten eksığım 17 jant ve yay kaldı he bide lpgSenin aracada birebir uyar abi
bende serwısten 100 liraya aldım gercı taktırmadım hala ama duruyor onlarda ıstersen alıp yollyalaım sanada ne gerek war alma yanıArkadaşlar makyajlı kasa leonun orjinal tamponuna bu ilandaki lip uyarmı acep??
Yada şöyle sorayım serviste satılan ile aynısımıdır??
Her Araca Uyumlu Orjinal Cupra Ön Tampon Lip SIFIR KUTUSUNDA - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 29831715
son soru orjinal tamponda nasıl durur?
Yarin gorusup donerim abi sana unutturma
bende serwısten 100 liraya aldım gercı taktırmadım hala ama duruyor onlarda ıstersen alıp yollyalaım sanada ne gerek war alma yanı
servis 100 tl diyor fiyatına ama 50 tl işçilik istiyorlar nasıl iş bu