Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Liberty Sigorta

"en fullu" olması imkansız Ersoy abi.. :)
bence sana teklifi göndersinler postayla ya da maille incele ben anlamam diyosan birilerine göstermelisin..
Allah korusun karşı tarafa hasarlarda manevi tazminatlardan, trafik sigortasıyla birlikte toplamda ne kadara kadar cebinden para çıkmadan hasarları ödüyolar vs. bunlar çok önemli kasko bunun için var zaten..

eğer farklı bi indirimin yoksa 500 küsüre "full" adı altında bi kasko teklifi olamaz..
velakin yerinde olsam Liberty sigorta yaptırmazdım o da ayrı..adını da ilk defa duydum..sonradan canın sıkılmasın..

Liberty sigorta ismini bende ilk kez duyuyorum..Ne derece iyi ve güvenilir bir kurumdur onu sen bilicen abi..Bana sorarsan fiyat iyi..:)

abi biraz zorlasan trafik sigortasından ucuza denk getireceksin:)

ersoy abı hasarla masarla pek ısın olmuyor benımde oyle bende axa dan 400 kusure yaptırdım gecen ay ... allah korusun kaza durumunda anlasma olsun yeter yetkılı servısle

çok güzel bir fiyat ersoy abi benim busen hasarsızlıkla 790 tuttu

Tüm wosvagen servisleriyle anlaşmalı bi firma ve bizim buradaki altın toptancılarının 20 aracı kaskolu bu firmaya 3 4 sefer perte ayrılan araclarını en kısa sürede ödediler ve servis ve ilgiden çok memnunlar onun için bende oraya kasko yaptırdım ve kasko yapan samimi arkadaşım normalde abi 750 800 civarı çıkıyo senin hasarsızlık indirimin de var dedi bi abimde ankara sigortaya kasko yaptırmıştı 6 ayda anca alabildi perte ayrılan aracının parasını...

yorumlar için teşekkürler dostlar..

Geri
Üst Alt