Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

leonuma mavi serit yapmayi dusunuyorum fikirlerinizi alayim

Cenk mavi rengi mustangteki kadar kalın yapmazsan yakısabılır.Sıkıldıgın zaman geri dönüşüde var.

nie ? :) cam flimi dahi yok arabada neye takicak ki :)

renk işli olmadığı için Cenk gıcığına denk geldimi bulaşır şeritlerin ruhsata işli olması gerekiyo biliyosun kanun önü açık orjinal olmayan herşeye takabilirler ve şerit çok dikkat çeker tabiki

başkan onun yerine tavanına orjinal bi sticker yaptır farklı bişey..daha güzel olur bence

Tak hevesini al ondan sonra söker eski haline getirirsin sıkıntı yok...............

eğer sizin hoşunuza gidiyosa ve aklınızada yatıyosa yaptırın, dikkat çekiceği kesin baktınız hoşunuza gitmiyo ilerde sökersiniz

araçta body kit yada cupra tampon olsaydı kaldırırdı ama sade haliyle ben pek yakışacağını sanmıyorum

Geri
Üst Alt