ESY
Kayıtlı Üye
Şaka konusu olsun bu bence.Leon satıp fd6 civic almak nedir allah aşkına.Honda ile Vw kalite,konfor bakımından ne zaman bir oldular ? Honda sorunsuz deniliyor sürekli,arabada ne varda sorun çıkarsın zaten.Motoru nedirki sorun çıkarsın arıza versin bir şey yapılınca.Atmosferik motor epi topu.Frene bastınmı durmaz,gaza bastın mı devir dönmeden gitmez,kaza yapsan Allah korusun kelle koltukta.Son kasaların iç tasarımları leondan bence daha iyi ama arabada sağlamlık olmadıktan sonra bir şey ifade etmiyor o tasarım.Ayrıca fd6 k20 falan mı varki bu kadar ilgi çekmiş.
Tamam abi haklısın fakat benim isteğim şu mesela ben bi xenon yapıyorum hemen arıza lambası yakıyo örnek bu yani bişey yapıyosun kabul etmiyo en basiti bi kat iptali yapmak istiyorum yok kat boğazdaymış iptal ederse arabanın beynini yermiş cutout lar falan olmazmış mış mış..civic şu açıdan istiyorum kendi imkanlarımla bişeyler yapabilirim milyarlar dökecek imkanım yok ama bi headersla düz boru indirebilirim.leonun motorunda kesici var istediğim sesi vermio bunlar daha basit örnekler benim için bilmiyorum abi çok kararsızım heleki dedim ya otto spec atıcam diye attım dediğin gibi hiç ötmüo araç şu motor sesi egsoz sesi için araba satıcam heralde nefret ettim çünkü şu arabanın böğürmemesinden
he onlarıda geçtim abi bikeresinde yağmur yağıyo esp kapattım biraz dedim yanlamaya çalışıyım ufak bişiler yapıyım canım sıkıldı öle fazla değil 5-6bi zorladım arabayı ertesi sabah bi çalıştırdım tır tır tır tır tır ses gelio çekiciyle gittik servise şanzuman inmiş. ondan sonra 1-2-3 zorluyorum bi yere yetişmem lazımken yada normal turlarken 2 ye geçerken gacır gucur ötüo vites geçişlerimde iyi hani saçma sapan yaptığım bişeyde yok 2 ye bi koydum gacırt dedi tır tır ötüo 2.vitesde gittik servise 2.vites sekromençi kırılmış.kasisden geçerken istem dışı pati çekti araba bi baktım arıza ışığı yandı bunlar eksileri ve ben karşılayamıyorum yani bu arabanın hakkını veremiyorum e diceksinki civic i verebilcekmisin sanki buna yetemiyorken veremicem belki ama arıza vermessede böle salak salak zorladığımda beni sıkıştırıcak bi durum imkanda olmuş olmicak.bilmiyorum abi benim düşüncelerim bunlar senin benim için bi fikrin düşüncen şunu yap yada şunu yapabilirsin diceğin bişeyler varsa isterim bi yol göstermeni gerçekten kafayı yicem çünkü saygılar..