HAKANSGR
Kayıtlı Üye
fiber olucak senin cupra tamponlardan takıcam.Tabi bulabilirsem
fiber olması bişey değiştirmaz benim aracım komple fiber gövde
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
fiber olucak senin cupra tamponlardan takıcam.Tabi bulabilirsem
fiber olması bişey değiştirmaz benim aracım komple fiber gövde
kalkma yasanıyo kardesım,ıllakı kalkma yasanıyo bu merette.. artı olarak temızlemesı ayrı bı dert..ustan ıyı degılse zaten komple soktur at gıtsın cope..
valla ne diyim hakan kardeşim ben memnunum temizlemesi de şöyle araba eskiden siyahtı eski halinden daha rahat temizleniyor hele yağmurda kir kayıp gidiyor
işte ondan sökülüyor. Kaplama fiberde normal arabanın zeminine göre daha az tutuyor denedim gördüm
valla benim kaplatma nedenim autokingin arabayı mahfetmesi tek çözüm yha iki kapı kaskodan değişecek yada mat beyaza araba kaplanacak .İki kapıya komple boya vurdurmak istemiorum bide iki kapı şu anki haliyle sırıtıo.
ne güzel allah sıkıntıdan esirgesin kardeşim,ancak ben hiç memnun değilim malesef..senın aracın zannedersem tarıfıne gore hexis marka ıle kaplanmıs..dogrumuyum?
kardesım ozaman söle solıym onca araba var orası burası kalksan tanıdıklarımdan onlardamı fıberdı? fiberle bı alakası yok uzerındekı boya aynı tutundugu kısım boya sonucta,,fiberle dırek bır teması yok kaplamanın