Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhat seni Faruk a havale ediyorum canım benim ekonomi işleri ondan sorulur :D

Bende evde oturmaktan obez oldum ne yapayım :D Neyse yarın gidip başlayayım bari yat yat nereye kadar yeter bu kadar dinlendiğim :)

abi bir açıkla artık nerede başladığını?:)

Arkadaşlar emin olun bir şey belli olsa buradan daha önce de dedğim gibi büyük harflerle yazacağım ama yılbaşı sonrasına kadar bir şey beklemiyorum. Bugün kuzenimin koca ile de konuştuk çok mantıklı bir şey söyledi aklımada yattı (belkide kendimi avutuyorum ama olsun) Adamlar hem yeni plazaya geçiyor hemde mali yıl devrediyorlar. Benim konumumda birisinin oraya dahil olması birçok detay ve işlem demek, plaza ile birlikte yeni sayfada rahat rahat yeni sene ile haber vereceklerini umuyorum umarım kendimi kandırmıyorumdur :)

Gelicek abi o olmazsa ondan güzeli gelir.içini ferah tut sen yeter

biri beni andı sanki kulaklarım kızardı :D:D:D ışığı gören var mı arkadaşlar???

Mert benim arabamı da satsana 27bine, uygun otomatik vites benzinli 2003 civarı focusu hanım için bakıyom. Üstüne para alabileceğim bişey olursa daha çok memnun olurum. 1 sene focusla gezeriz otomatikle hanım da alışır ve devam eder. Ben de tsı li kuvvetli bişeyin hayalini kurmaya başlarım inşallah. Alıp verelim ekonomi canlansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt